8.2/10

Particulier Haanstra

Het bedrijf is goed.
Maar het plexiglas wat wij hebben ontvangen wil niet buigen. dus voor ons onbruikbaar.

J strik

Het op maat laten zagen is handig zo heb ik geen afval waar ik niets mee kan doen.
Als ik bij een bouwmarkt een plaat zou halen had ik zelfs de helft afval en dus duurder uit.

Snelle levering.
Wel was er een hoekje van de plaat afgebroken.
Dit hebben we weg kunnen werken maar wel jammer.

CBuise

Twee keer iets besteld en dat loopt allemaal prima. Producten voldoen aan verwachtingen.

De geleverde producten waren niet conform de opgegeven maat. Met een telefoontje heb ik dit aangegeven en vervolgens heb ik direct nieuwe producten gekregen. TOP service!

nvt

Goede service en snelle levering.

omschrijving ofwel fotos van de producten mogen duidelijker

Reactie Kunststof Kopen:

Beste,
dank voor uw feedback. Wij delen uw mening dat de foto's een update nodig hadden.
Beste,
Wij hebben dan ook sinds 2 dagen nieuwe productfoto's voor al onze producten zodat de keuze voor klanten nog makkelijker verloopt, en de klant precies ziet wat hij of zij koopt.
Team Kunststof Kopen

Ben Krooshoop

Uitstekend verzorgd en vertrouwd.

Tattoo Shop Get Inked

Tot zo ver super!

Geen, tsja iets sneller leveren maar is geen pre!

(Bewerkt)

Zeer overzichtelijke site maar lange leveringstermijn terwijl ze vermelden 2 dagen. en kras op plexi na verwijderen van plastic folie

Reactie Kunststof Kopen:

Beste klant,
Beste klant,
vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de gang van zaken. Wij zijn het met u eens dat uw order langer heeft geduurd dan had gemoeten. Door onze eigen schuld heeft dit vertraging opgelopen. Dit hebben wij u ook via email aangegeven. Wat betreft de kras op de plaat, hier heeft u geen melding van gemaakt, en hier kunnen wij ons dan ook niet in vinden. In het geval van beschadigingen van platen sturen wij altijd kosteloos een nieuwe plaat naar de klant toe. Een klant betaald immers voor een net product en niet 1 die beschadigd is. Gezien het feit u geen melding hiervan heeft gemaakt vinden wij het vervelend dat u wel zulke insinuaties maakt om op basis daarvan een slechte beoordeling te geven.4
Mits u toch een melding hiervan wenst te maken en ons een foto kan toesturen van de schade, dan zullen wij dit gelijk voor u oplossen.
Casper van Dijk

Joke Brussee