8.2/10

Erik's klus en onderhoudsbedrijf

Snel en accuraat

Ik vond de verzendkosten wel een beetje hoog

Prima service en snelle levering

Track and Trace ?

gerard Franke

Zeer goed

Jos H. Kalse M.Sc.

Eerste ervaring: goed

Het aanbrengen van correcties tijdens het invoeren van een bestelling is lastig, het lijkt erop dat de verkeerde invoer die men tracht te corrigeren ergens (bijv. in cache ) achterblijft. Met name... Het aanbrengen van correcties tijdens het invoeren van een bestelling is lastig, het lijkt erop dat de verkeerde invoer die men tracht te corrigeren ergens (bijv. in cache ) achterblijft. Met name het bestelgedeelte van de site moet beter en testen onder verschillende browser (waaronder edge windows 10) is belangrijk hierbij.

De factuur en orderbevestiging volgen snel, het moet duidelijker zijn dat de betaling ook binnen is en er valt een gat van enkele dagen voordat duidelijk is wanneer de levering plaats zal vinden.

nvt

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

J.Bijma

Voor de betaling zou het goed zijn als dit ook zou kunnen via visa

De feedbeck is niet goed opgebouwd, want kantvriendelijk is via de site niet mogelijk te beoordelen.
Daarom had ik dit leeg willen laten maar daar heeft het formulier geen mogelijkheden voor. Simpel geef na de 5 sterren een veld met n.v.t. en probleem opgelost en je feedbeck wordt nog duidelijker.

Prima prudukt, informatie over tijdstuip levering ontbreekt

Tijdstip van levering wordt niet doorgegeven, ook niet nadat ik daar telefonisch om had gevraagd en mij was toegezegd eea tijdig te laten weten. Daardoor kwam de bezorgdienst tevergeefs aan de deur... Tijdstip van levering wordt niet doorgegeven, ook niet nadat ik daar telefonisch om had gevraagd en mij was toegezegd eea tijdig te laten weten. Daardoor kwam de bezorgdienst tevergeefs aan de deur en moest ik met hen een nieuwe afspraak maken.