Rona

Super snelle levering, goede kwaliteit, leuke en mooie stof voor een betaalbare prijs. Wel hadden we graag een schone en betere verpakking gehad omdat het nu in plastic zat verwikkeld wat onwijs... Super snelle levering, goede kwaliteit, leuke en mooie stof voor een betaalbare prijs. Wel hadden we graag een schone en betere verpakking gehad omdat het nu in plastic zat verwikkeld wat onwijs vies was waardoor de kussens bij uitpakken onder het stof zat.

Snelle levering, mooie stof, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Bram

Levering was volgens afspraak.
Kussens zien er net, strak en goed afgewerkt uit. Goede kwaliteit.

Site is overzichtelijk en duidelijk.

Prima!

Duidelijke site, makkelijk in gebruik.

Alleen maar goed komen hun afspraak na geen gezeur na afloop duim omhoog voor deze firma.

Alles wordt snel en netjes afgeleverd en nog eerder dan wat ze eerst tegen ons hadden gezegd.

J Faas

Prima kwaliteit

Goede informatie

Snel en goede levering

Wij hebben bij dit bedrijf nieuwe zit- en rugkussens voor onze stacaravan gekocht.

De gemakkelijke en ondersteunende wijze om de maten via internet op te geven. En binnen 24 uur telefonische respons met adviezen om deze op bepaalde punten aan te passen en gebruik te maken van... De gemakkelijke en ondersteunende wijze om de maten via internet op te geven. En binnen 24 uur telefonische respons met adviezen om deze op bepaalde punten aan te passen en gebruik te maken van andere vulling. Deze is beter geschikt voor het doel van de kussens.

Klarenbeek

Duidelijke website. Snelle reactie van de klantenservice. Goede product kwaliteit en zelfs sneller geleverd dan verwacht.

Hans Zwennes

15 kussens besteld. Veel sneller dan gedacht werden ze al geleverd, het scheelde wel 1,5 week.
Prima afgewerkt. Geen klachten.

Duidelijke en snelle site.
Geleverde kussens waren prima gemaakt en heel snel ter plekke afgeleverd.