Danique Rotensen

Slechte service
Lange wachttijden
Moeilijk Contact op te nemen

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

De levering van de door u bestelde plofkussens zijn inderdaad vertraagd door een communicatiefout veroorzaakt door ongekende drukte in de maand Mei. Jammer genoeg gaat dan wel eens wat fout. Echter... De levering van de door u bestelde plofkussens zijn inderdaad vertraagd door een communicatiefout veroorzaakt door ongekende drukte in de maand Mei. Jammer genoeg gaat dan wel eens wat fout. Echter ben ik het niet eens met de aan ons toegekende slechte communicatie, deze is intensief met u via de mail uitgevoerd. Indien u ons telefonisch had benaderd hadden wij wellicht sneller de fout kunnen herstellen.
Jammer dat u pas na 6 maanden een reactie plaatst.

Merelonline

Snel, makkelijk, duidelijk, no nonsens.

Duidelijke website, snelle levering, correcte info

Baas

Erg mooie kussens en ze werden sneller geleverd dan we verwachtten! Duidelijke site ook. Erg blij met het resultaat!

Snelle levering. Goede kwaliteit

steven heilmann

Ik heb een kussen bestelt en ben er heel te vreden over en ben ook nog van plan om er bij te bestellen ze zitten heelgoed en zijn ook gemakelijk schoon te maken

ja ik gef ze met alle plezier 10 op 20 beter dan zij het maken kan niet

steven heilmann

ja ik gef ze met alle plezier 10 op 20 beter dan zij het maken kan niet

Caenepeel Henk

Topper

Na overleg via mail voor de afwerking van de kussens alles goed verlopen ,eindresultaat prachtig
Prijs kwaliteit een aanrader

De vooraf bestelde kleurstalen waren snel binnen. Ook het product werd binnen de gestelde levertijd naar tevredenheid geleverd

Ruime keuze mogelijkheid in producten
Duidelijke omschrijving bij de verschillende producten en kwaliteiten
'Kussen op maat' is ook écht op maat

Mels van der Heiden

Super meedenkend en adviserend.

HB

Eerste ervaring met dit bedrijf
Goede snel afhandeling

Goed telefonisch advies

Goed advies gekregen, waarna wij 4 kussens van 2,5 meter hebben besteld. Deze zijn nu tot grote tevredenheid in gebruik.

Goed advies en snelle levering.