Mirjam Elenbaas

Kussen is netjes en goed gemaakt. Levering was een groot drama met een akelig persoon aan de telefoon. Heeft totaal een maand geduurd voordat het kussen er was.

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

Uw levertermijn is precies uitgevoerd zoals bevestigd. Tekst orderbevestiging *Opmerking bij keuze plofkussens: De binnenkussens van plofkussens worden bij derden geproduceerd en deze hanteert... Uw levertermijn is precies uitgevoerd zoals bevestigd. Tekst orderbevestiging *Opmerking bij keuze plofkussens: De binnenkussens van plofkussens worden bij derden geproduceerd en deze hanteert strikt 14 werkdagen levertijd met uitloop in
verband feest en vakantiedagen. Deze fabriek is ook dicht op week 30-31 en 32.
Orders uitgevoerd met plofkussens die als genoemde leveringweek binnen deze vakantieweken vallen worden dan opgeschoven. U had besteld in week 32.
Verder bent u degene geweest die zeer vervelend mij te woord heeft gestaan omdat u de bevestiging niet goed had gelezen.

Blankestijn

Kussens besteld via de webside dit ging goed door met behulp van de makkelijke site , maten van de kussens is makkelijk in te vullen , de prijs wordt gelijk getoond , dus je weet gelijk waar je aan... Kussens besteld via de webside dit ging goed door met behulp van de makkelijke site , maten van de kussens is makkelijk in te vullen , de prijs wordt gelijk getoond , dus je weet gelijk waar je aan toe bent

Ik had door een meet fout de rug kussens 10 cm te hoog besteld , de volgende dag gebeld ,de kussens werden de volgende dag weer op gehaald en een week later weer netjes bezorgd en perfect op maat... Ik had door een meet fout de rug kussens 10 cm te hoog besteld , de volgende dag gebeld ,de kussens werden de volgende dag weer op gehaald en een week later weer netjes bezorgd en perfect op maat super naar onze zin .

Marion Fransz

Goede service!

Mooie zitkussens voor een mooie prijs!

Amy

Heel tevreden, mijn terras is eens zo gezellig geworden!

Zeer goed. Ik had via de website een vraag gesteld en had zelf in het weekend vrij onmiddellijk een antwoord waarmee ik verder kon!

Beoordeling kussens buitenbank

Uitstekende service. Zeer fijne site. Klantvriendelijk.

Tafelkleed

Verkeerde maatvoering geleverd, daarna opnieuw verkeerde tafelkleed opgestuurd dat ik zelf had geretourneerd. Moest zelf aangeven dat ik mijn verzendkosten op de nota in mindering bracht.... Verkeerde maatvoering geleverd, daarna opnieuw verkeerde tafelkleed opgestuurd dat ik zelf had geretourneerd. Moest zelf aangeven dat ik mijn verzendkosten op de nota in mindering bracht. Uiteindelijk wel juiste tafelkleed ontvangen.

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

Mensen maken nu eenmaal wel eens fouten, wij hebben naar onze mening de fout goed opgelost.
U heeft immers het foute tafelkleed voor zeer weinig kunnen kopen. Jammer dat dat dan niet wordt vermeld.

Lisette

Prima service

Keurig op tijd geleverd. Kussen perfect op maar en zitten heerlijk.

Makkelijk, goed,betaalbaar en betrouwbaar!

Alles volgens afspraak geleverd! Prima, aan te bevelen bij anderen.

Salvatore Orlando

Super goede kwaliteit en service

Nadat ik de maten had doorgegeven bleek ik 1 deel niet goed te hebben opgemeten. De eigenaar kwam het zelf ophalen en heeft het gratis vermaakt en gebracht!!!!

Echt heel erg goed, maak...

Echt heel erg goed, maak je niet vaak meer mee.

De kwaliteit is top zoals ook de afwerking.
Ik heb me alleen vergist in de dikte, ik dacht bestel de diste zitkussens maar dat had best dunner gemogen want de kwaliteit is goed genoeg om een dunnere te nemen.

Deze zaak krijgt een dikke 10!