Danique

Goede kwaliteit zeer slechte service en nog slechtere levertijd

Nadat de kussens waren besteld waren we de weken aan het aftellen tot se kussens binnen zouden komen. Zonder bericht van de website duurde de levering 6 (!) weken langer. Telkens heb ik met het... Nadat de kussens waren besteld waren we de weken aan het aftellen tot se kussens binnen zouden komen. Zonder bericht van de website duurde de levering 6 (!) weken langer. Telkens heb ik met het bedrijf gebeld waarbij ik valse berichten kreeg. Uiteindelijk zei men dat de kussens waren aangemeld bij hun bezorgservice. Toen het nog steeds niet kwam was ook de bezorgsrrvice niet te spreken over de communicatie van kussensopmaatkopen.nl.

Nu we EINDELIJK de kussens in huis hebben ben ik heel blij! Maar door de service, zeer onvriendelijke klantenservice, belabberde communicatie en zeer lange (onverwachte) levertijd zou ik hier nooit meer bestellen.

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

Spijtig te horen dat u niet tevreden bent geweest, zoals aangegeven waren de levertijden gezien de enorme drukte verlengd naar 20 werkdagen en uitlopen met een week meer (staat duidelijk in de... Spijtig te horen dat u niet tevreden bent geweest, zoals aangegeven waren de levertijden gezien de enorme drukte verlengd naar 20 werkdagen en uitlopen met een week meer (staat duidelijk in de orderbevestiging). U had besteld op 31-05-2016 en geleverd gekregen op 6-07-2016.
U heeft gewoon even pech gehad dat u in de periode viel van verlenging leverdagen.

C. De Vries

Tevreden!

Mooi kussen op maat laten maken. We zijn prima op de hoogte gehouden van de levering en het kussen is perfect op maat.
Waarom 4 sterren en geen 5? De kleuren zijn wat lastig in te schatten in...
Waarom 4 sterren en geen 5? De kleuren zijn wat lastig in te schatten in de webshop. Was bij ons geen probleem omdat we een contasterende kleur wilden, maar als je een specifieke kleurnuance zoekt kun je het resultaat niet helemaal voorspellen.

Peter en Hendrika

Perfect op maat

We hebben voor de 3e keer kussen besteld en net voorgaande keren perfecte service en nooit problemen, en als er al een klein probleempje is dan zorgt kussen op maat kopen absoluut voor een oplossing... We hebben voor de 3e keer kussen besteld en net voorgaande keren perfecte service en nooit problemen, en als er al een klein probleempje is dan zorgt kussen op maat kopen absoluut voor een oplossing hier staat de klant hoog in het vaandel.

Rita Boymans

Kwaliteit loungebankkussens

de kussens zien er heel mooi en afgewerkt uit. Ze werden binnen de tijd afgeleverd. Waar voor je geld.

Arnoud

Tevreden klant

Via google bij jullie terecht gekomen. prettig bestelproces, wel wat lange besteltijd. Erg tevreden met hoe de kussens verzonden zijn (weinig kans op schade). Hoog zitcomfort!!

Amy

Heel tevreden!

Super ervaring. Bij de bestelling per mail een vraag gesteld, het was me niet duidelijk welke stof ik het beste nam en hierop zelf in het weekend een reactie ontvangen! Leveringstermijn mooi in acht... Super ervaring. Bij de bestelling per mail een vraag gesteld, het was me niet duidelijk welke stof ik het beste nam en hierop zelf in het weekend een reactie ontvangen! Leveringstermijn mooi in acht genomen en de kussens zijn van zeer goede kwaliteit! Wij zijn tevreden klanten, bij een volgend project denken we zeker opnieuw aan jullie, BEDANKT!

Wolter Hoefakker

Hele goede service.

Onze ervaring: Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staat hoog in het vaandel. Na een misverstand over de te leveren datum is alles in het eerk gesteld om ons de kussens toch op de afgesproken... Onze ervaring: Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staat hoog in het vaandel. Na een misverstand over de te leveren datum is alles in het eerk gesteld om ons de kussens toch op de afgesproken data te leveren. Dit is gelukt. Daarvoor onze dank. Een volgende keer bestellen wij dus wedereom bij Kussens op maat!

Marcel

Advies tijdens het bestellen was goed. De bezorging laat helaas nog steeds op zich wachten......

Het advies wat ik telefonisch kreeg was zeer goed ook tijdens het bestel proces. De goederen zouden 10 Aug geleverd worden en inmiddels is het 13 Aug........

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

Spijtig te horen dat u niet tevreden bent over de aflevering, week 32 is beloofd en is ook op tijd weg gegaan. Helaas duurt België 3 dagen langer zodat het week 33 is geworden. Dit alles staat... Spijtig te horen dat u niet tevreden bent over de aflevering, week 32 is beloofd en is ook op tijd weg gegaan. Helaas duurt België 3 dagen langer zodat het week 33 is geworden. Dit alles staat duidelijk in de orderbevestiging. Wij hebben in ieder geval aan onze verplichtingen voldaan.

Evert Tenkink

Op maat was op maat

door vakantietijd wat langer moeten wachten maar het was zeer goed