Freek

Tevreden

De websiteis op zich prima, ook werd ik nog gebeld om de bestelling te controleren in verband met vreemde maten. Prima dus.
Levering duurde lang en langer dan verwacht. De kwaliteit van...
Levering duurde lang en langer dan verwacht. De kwaliteit van afwerking is voldoende. Al met al voldoende tevreden

Richard van essen

Goed overzichtelijke site,makkelijk in te vullen,en de proef stoffen die toegestuurd maak het net even mooier om tot een keus te komen.

Makkelijk en snelle reacties

Passende kussens voor mijn zelfgemaakte houten tuinbank.

Ik heb mijn kussens in het voorjaar besteld, blijkbaar de drukke periode voor kussens op maat.
daardoor was de levertijd iets langer dan verwacht.
ondanks het bovenstaande ben ik wel...
daardoor was de levertijd iets langer dan verwacht.
ondanks het bovenstaande ben ik wel tevreden met de kussens.

Antoinette

Kussens loungebank

De kussens zien er prima uit, goede website en service, klantvriendelijk!

Frank staps

Starck bank

Goed, levertijd was langer. Maar daar zijn we over geïnformeerd. Transport was wel rommelig.

Heel tevreden, goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie kwaliteit stof, heel netjes afgewerkt met rits en al, op tijd geleverd en goede service!

Kussen voldoet aan de wens en meer

Het bestelde kunnen is helemaal wat gewenst is. Het kussen is bedoeld voor een stoel in de kamer voor iemand die veel zit. Er was nog enige vrees dat het op de houten ondergrond wat zou verschuiven.... Het bestelde kunnen is helemaal wat gewenst is. Het kussen is bedoeld voor een stoel in de kamer voor iemand die veel zit. Er was nog enige vrees dat het op de houten ondergrond wat zou verschuiven. Dat is niet het geval. Ket kussen blijft goed op zijn plaats. Dat is een bonus.

Snelle goedkope service op maat!!

Contact persoonlijk. Snelle reacties over de mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Uiteindelijk snel en niet duur. Echt top, gaan we vaker doen.

Keijser

Kussens bank

snelle en goede service
kussens van zeer goede kwaliteit

Fijn

Snelle levering, makkelijke bestelsite... 1 kussenniet ontvangen bij eerste levering, snel opgelost maar tijdens dit proces niet zo goed op de hoogte gehouden.