Prima, netjes gemaakt op maat

Prima levering, duidelijke berichtgeving

Leonie de jong

Super blij.

Goede services.
Snelle levering.
Handige site.

Maarten Kouijzer

Kussens op maat voor zelfgemaakte bank

Snelle en goede reactie op onze vragen via mail, snelle levering na bestellen. De kussens passen perfect in onze bank en zijn netjes afgewerkt. Zeer tevreden!

Van der Hoeven

Persies wat ik wilde goed gemaakt

Eerlijk en content

Beetje chaotisch maar allemaal goed gekomen

Meneer heeft met ons meegedacht qua maatgeving en adviseerde voor slechts een kleine meerprijs een betere kwaliteit. Helaas duurde de levering langer dan verwacht, meerdere mailtje over en weer... Meneer heeft met ons meegedacht qua maatgeving en adviseerde voor slechts een kleine meerprijs een betere kwaliteit. Helaas duurde de levering langer dan verwacht, meerdere mailtje over en weer gegaan, foutje bij mail lezen, foutje bij atelier, foutje bij bezorgservice. Uiteindelijk allemaal goed gekomen. Blij met de stof, netjes gemaakt. Maar organisatie kan wat strakker geregeld worden.

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

Jammer te horen dat u niet tevreden bent geweest. U heeft door mijn meedenken een veel betere set kussens gekregen tegen een geringe bijbetaling. Door de feestdagen is de levering gestagneerd... Jammer te horen dat u niet tevreden bent geweest. U heeft door mijn meedenken een veel betere set kussens gekregen tegen een geringe bijbetaling. Door de feestdagen is de levering gestagneerd zowel in ons atelier als bij onze expediteur. Jammer maar weer geleerd.

Mooie kussens op de banken in de veranda

Geweldig... het past precies! Op tijd geleverd! En netjes afgewerkt! Dank u wel... Wij zijn er blij mee!

Gemma Guldemond

Steigerhouten tuinset

De kussens paste allemaal perfect, niets op aan te merken.

H van den Bovenkamp

Super service

Zelfs speciale wensen waren mogelijk

Marja

Super

Makkelijk te bestellen.
Goede instructies. Levering volgens afspraak.

José

Keurige kussens!

De kussens zijn keurig gemaakt en keurig op tijd geleverd! Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit en de kleur.