Uitstekend

Duidelijke site, goede afhandeling, super product

Kussens niet geleverd.....

We hebben de kussens helaas nog steeds niet ontvangen. Op een mailbericht dat ik aan de vervoerder heb gestuurd heb ik ook nog geen antwoord mogen ontvangen. Ik ga er vanalsnog maar van uit dat de... We hebben de kussens helaas nog steeds niet ontvangen. Op een mailbericht dat ik aan de vervoerder heb gestuurd heb ik ook nog geen antwoord mogen ontvangen. Ik ga er vanalsnog maar van uit dat de kussens binnenkort wel geleverd worden en dat het te maken heeft met de feestdagen; de track and trace informatie op de website van de vervoerder biedt hier in ieder geval geen duidelijkheid over (daar staan inmiddels twee deelbezorgingen inmiddels op afgeleverd?!).

Monique Haisma
Rembrandt van Rijnstraat 21 Groningen

Snel en mooi!

Mooi afgewerkt, levering netjes volgens afspraak.

Precies uitgevoerd volgens bestelling!!

R. Janssens

Nieuwe kussens voor de loungeset

Wel een beetje een risico om voor kussens te bestellen via internet. Maar we kregen snelle en goede respons, een kleurstaal en snelle levering. De kussens zijn op tijd geleverd volgens afspraak en... Wel een beetje een risico om voor kussens te bestellen via internet. Maar we kregen snelle en goede respons, een kleurstaal en snelle levering. De kussens zijn op tijd geleverd volgens afspraak en we zijn er nu heel blij mee.

ingrid van schaik

Kussen voor tuinbank

Prachtig gemaakt, prima service!

Super kwaliteit en zeer snel

Wij hadden een nieuwe kleur besteld zonder eerst een staal aan te vragen. Uiteindelijk kregen we toch een staal toegezonden zodat wij ons zelf ervan konden overtuigen dat we de juiste keuze hadden... Wij hadden een nieuwe kleur besteld zonder eerst een staal aan te vragen. Uiteindelijk kregen we toch een staal toegezonden zodat wij ons zelf ervan konden overtuigen dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Na ons akkoord was alles zeer snel klaar, super kwaliteit en service.
Petje af.

Willem de jonge

Prima adres voor het op maat laten maken van uw kussens

Kussen erg netjes afgewerkt en precies volgens aanvraag gemaakt en afgewerkt, goede projs kwaliteit verhouding en zeer nette en snelle levering, zeker aanbeveling waard. Levering ook conform... Kussen erg netjes afgewerkt en precies volgens aanvraag gemaakt en afgewerkt, goede projs kwaliteit verhouding en zeer nette en snelle levering, zeker aanbeveling waard. Levering ook conform aangegeven periode,

reuvers

Geweldig goed en snel

in een woord: Prima

Top

Nette service en snelle levering