Lamyns lieve

Correcte levering , en volledig volgens bestelling ??

Alles volgens onze verwachtingen geleverd

Willem de Jongd

Betrouwbaar adres voor uw maatkussen

Uitstekend adres om uw op maatkussens te bestellen. Prima service. Snelle levering. Betrouwbaar en komt leveringsafspraken voor 100 procent na. Prima kwaliteit/prijs afspraak. Kussenmooi en strak... Uitstekend adres om uw op maatkussens te bestellen. Prima service. Snelle levering. Betrouwbaar en komt leveringsafspraken voor 100 procent na. Prima kwaliteit/prijs afspraak. Kussenmooi en strak afgewerkt,

Perfecte bootkussens

Onze bootkussens zijn perfect; dit was geen standaard bestelling doordat de kussens deels ronde vormen hebben maar de bestelling is prima verlopen. Positief is dat er werd meegedacht over de... Onze bootkussens zijn perfect; dit was geen standaard bestelling doordat de kussens deels ronde vormen hebben maar de bestelling is prima verlopen. Positief is dat er werd meegedacht over de mogelijkheden, zowel per email als per telefoon. Goede prijs/kwaliteit verhouding en levering volgens afspraak. Wij zijn uitermate tevreden over het bestelproces en het geleverde product.

Paulien

In een woord " Geweldig "

Onze loungebank had nieuwe kussens nodig , fijn dat we voor de rug alleen de hoezen konden bestellen omdat binnenkant nog goed was en de zitkussens compleet konden laten maken. Het heeft onze... Onze loungebank had nieuwe kussens nodig , fijn dat we voor de rug alleen de hoezen konden bestellen omdat binnenkant nog goed was en de zitkussens compleet konden laten maken. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, kussens passen perfect ( was huiverig hiervoor omdat je maten online doorgeeft)heel netjes afgewerkt.
Bovendien een snelle levering. Op het bestelformulier had ik aangegeven dat ik een vraag had, hier werd snel op gereageerd d.m.v telefoontje.
Geen twijffel ! een volgende keer zou ik weer hier opnieuw iets bestellen bij Kussensopmaatkopen.

Erik M.

Helemaal af....

Gemakkelijk te bestellen via de site, prima kussens en volgens afspraak geleverd.

M. Boukens

Tevreden klant

Goed contact gehad na bestelling over vragen. Levering op tijd voor een verjaardag! Mooi kado!

Perfect resultaat

Doen wat ze beloven.
Ben zeer tevreden

Petersohn

Opmaat gemaakte Lounge kussens

Keurige site waarop je gemakkelijk je wensen kunt door voeren. De kussens zijn keurig afgewerkt en op de afgesproken tijd netjes verstuurd. Groot compliment, als we weer kussens nodig hebben dan... Keurige site waarop je gemakkelijk je wensen kunt door voeren. De kussens zijn keurig afgewerkt en op de afgesproken tijd netjes verstuurd. Groot compliment, als we weer kussens nodig hebben dan bestellen we hier weer. Zelfs andere mensen op dit bedrijf gewezen.

Erg blij mee

snel mooi en goede kwaliteit

Camper kussens

Netjes en snel verwekt zelf geld terug gestuurd omdat korting niet was berekend