Prachtig loungebankkussen
na bestelling een bevestiging met een stukje van de stof, snelle levering, vooraf weet je hoe laat er wordt afgeleverd, kussen ziet er keurig en degelijk uit
Goed en snel advies via mail. Mooi afgewerkt kussen. Goede en snelle levering. Helemaal tevreden!
mooi kussen. goede service
Goede, snelle levering. Staaltje stof vooraf erg attent. Er zijn nog wat plooien zichtbaar, we hadden het iets strakker verwacht.
Duidelijke website, heldere uitleg, makkelijk te bestellen. Goede communicatie en supersnelle levering!!!
Omdat ik telefonische niet bereikbaar was na menig maal proberen, werd ik gemaild ofdat de afmeting wel orde was omdat Dhr Botman er aan twijfelde. Was inderdaad niet helemaal goed gegaan. Na alles...
Super mooie kussens met de perfecte maat, en een heel snelle levering. Sneller dan aangegeven stond! En vriendelijk personeel.
De bestelling was precies wat we verwacht hadden. De levering was sneller dan verwacht, super!
Helaas is het kussen 4 a 5 cm minder breed dan opgegeven. 345/346 ipv 350 cm. Dat is echt jammer. Want verder ziet het kussen er prima uit.
Beste Fabienne, jammer dat u mij hier niet gelijk van op de hoogte heeft gesteld. Voor verzending worden de kussens nagemeten en wij snijden de schuim rondom 1 cm groter dan de opgegeven maten. De...
Keurig kontakt en prima kussen die met mooie stof en met vakmanschap gemaakt zijn en dat zie je gelijk
Veel plezier met uw kussens.