SJ

Zeer goed

Zeer goed

Sander Bennink

Een top kwekerij. Prachtige, sterke bomen voor een mooie prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd bereikbaar per mail en telefoon. Vriendelijk en de bomen staan altijd netjes klaar.

L Jonker

Via internet Coniferen besteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Coniferen werden volgens afspraak geleverd en zijn van goede kwaliteit.

F Oostenbrink

Duidelijk en flexibel

Beschrijf hier uw ervaring

Even gebeld, korte termijn binnen een dag product kunnen ophalen

P.Smit

Mooie volle planten op afgesproken dag geleverd

paul groen

Op zich goed, telefoon gesprek ging goed, en we hadden gezegd dat het op een vakantie park bezorgd moest worden en was geen probleem. Alleen toen Ze kwamen Bezorgen bleek het een grote auto te zijn... Op zich goed, telefoon gesprek ging goed, en we hadden gezegd dat het op een vakantie park bezorgd moest worden en was geen probleem. Alleen toen Ze kwamen Bezorgen bleek het een grote auto te zijn . En die kon het park niet op en moesten we de bomen zelf naar huis dragen. 1 voor 1 en dat was niet grappig ‘ hadden toch veel bezorgkosten betaald. Jammer

Zie hierboven

R.S.G

Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit
Review by R.s. G. on 29 Sep 2020review stating Goede service en kwaliteitWe zijn zeer tevreden over de bestelling en bezorging. De bel- en mail contact verliep prima , voor het aanplanten ook tips gekregen. Goede kwaliteit van de taxussen.
Op Taxus Baccata maat 120-140 cm

R Bos

Bedrijf denkt echt om kwaliteit. Omdat het de vorige week woensdag nog wat te warm was, heeft dit bedrijf iom. ons de zending 1 dag later verzonden.

Beschrijf hier uw ervaring

Keurige, zoals bedoelt en geadverteerd, coniferen van 1.80 mtr.

Leendert Van der Zwan

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit bomen, heldere communicatie en op de afgesproken tijd geleverd.

G Folmer

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Alles volgens afspraak, en goede kwaliteit bomen.