Vriendelijke mensen meerder malen contact gehad en ze leggen alles goed en netjes uit

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk en net bedrijf , mensen hebben geduld en leggen alles netjes uit! Bezorging ging ook vlekke loos! Zelfs de man die het kwam bezorgen heeft nog alles uitgelegd wat ik moest doen:-)

Rutger Visser

Prettige service en prachtig product

Beschrijf hier uw ervaring

Bedrijf heeft moeite genomen om de order tijdig te laten bezorgen, dit terwijl het voor hun op dat moment lastig te realiseren was. Bij aankomst van de Thuja Martin (200+ cm) bleek het erg mooie... Bedrijf heeft moeite genomen om de order tijdig te laten bezorgen, dit terwijl het voor hun op dat moment lastig te realiseren was. Bij aankomst van de Thuja Martin (200+ cm) bleek het erg mooie kwaliteit coniferen te zijn.

Paul Tiggeloven

Goede ervaring, makkelijk te vinden op de website. de produkten zijn gemakkelijk te bestellen.

prima service

Goede en adequate informatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Levering volgens afspraak coniferen van prima kwaliteit en handzaam geleverd

Perfecte levering

Correct geinformeerd over levering

Remco

Prachtige coniferen 180-200cm geleverd gekregen. Levertijd nagekomen

Zeer tevreden

Jos

Boompjes netjes en snel geleverd en goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had 20 coniferen besteld voor een heg en die werden keurig op tijd geleverd binnen een week en de kwaliteit en de lengte was goed. De bezorger was vriendelijk en heeft de boompjes netjes... Ik had 20 coniferen besteld voor een heg en die werden keurig op tijd geleverd binnen een week en de kwaliteit en de lengte was goed. De bezorger was vriendelijk en heeft de boompjes netjes afgeleverd. Ik wist alleen niet dat hij die dag zou komen dus was verrast dat hij voor de deur stond. Maar kan zijn dat ik een telefoontje gemist heb, dus verder geen probleem. Ook de prijs/kwaliteit is prima. Ben zeer tevreden.

Alexandra Galkin

Quality plants

Beschrijf hier uw ervaring

long delivery but excellent plants

W Dijkstra

Zeer snelle en prettige wijze van informatie en levering van onze bomen

Beschrijf hier uw ervaring

Ook de kwaliteit van de cypressen is top. En voldoet aan het bestelde formaat

Ron Nuwenhof

Ik had digitaal 3 coniferen besteld waarbij ik mij heb laten leiden door het assortiment (verschillende hoogtes) en de prijs. Ik ben zeer tevreden over de levering en uiteindelijke kwaliteit

Kwekerij Top & Top is inderdaad Top & Top