van der Veek

Prima gedaan

Prima geregeld

Coniferen besteld en tijdig volgens afspraak geleverd. Bomen van goede kwaliteit.

Een woord: geweldig

Zeer goede coniferen, duidelijk kwaliteitsverschil met andere aanbieders. De coniferen zijn vol, worden geleverd met kluiten met goede aarde en wortels. Levering is netjes op pallets. Prijs is scherp.

Snel 13 coniferen besteld, prima geleverd, keurig op een palet achter huis op de afgesproken dag geleverd. Uitstekende coniferen. Op de website staat dat er telefonisch contact op zou worden... Snel 13 coniferen besteld, prima geleverd, keurig op een palet achter huis op de afgesproken dag geleverd. Uitstekende coniferen. Op de website staat dat er telefonisch contact op zou worden genomen. Dat is echter niet gebeurd.

Zeer goede ervaring. Eerst telefonisch advies. Levering op afgesproken tijdstip. Meteen tips voor het planten. Soort en lengte zoals besteld.

Rob Heesters

Prima service,snelle levering,prijs-kwaliteits verhouding goed.v

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd telefonisch goed te bereiken. Goed advies bij aflevering

Aanrader, zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Alles ging volgens afspraak, perfect geleverd en prachtige boompjes

ronald zonjee

Ik had ze een mailtje verzonden en kreeg direct antwoord,
snelle service en zelfs werd gemaild of het eerder geplaatst kon worden van coniferen.

Beschrijf hier uw ervaring

mijn ervaring was ik als een klant werd behandeld, en top & top ook alles netjes geregeld had. ook bij levering door de chauffeur. netjes en behulpzaam, zelfs bij het plaatsen heeft hij de oude... mijn ervaring was ik als een klant werd behandeld, en top & top ook alles netjes geregeld had. ook bij levering door de chauffeur. netjes en behulpzaam, zelfs bij het plaatsen heeft hij de oude coniferen ook even bekeken of ze het nog goed doen.