Prima info op de website. Alles gemakkelijk te vinden.

Duidelijkheid , blinkt hierin uit.

Goed en snel geleverd

levertijd

VOF FORUM CATERING

Laadkabels voor redelijke prijzen en snel geleverd

Goede informatie over kabels en laadvermogens

Heb voor mijn zero motorfiets helaas bij een ander bedrijf moeten bestellen stond niet op deze site

Nico van Wijnen

Prima conmunicatie

Ik zocht kabels voor mijn Tesla en vond dit bedrijf

Levert kwaliteit en snel

Evert

Snel in het beantwoorden van een vraag.

Geen.

Douwe Meijer

Heel snel en adequaat

Flexibiliteit. Er was een foutje in mijn adres geslopen. Een telefoontje was genoeg om het op te lossen.

(Bewerkt)

Kabel werd snel geleverd (in Frankrijk, binnen 3 dagen). Het betrof een kabel welke een industriële 16A Tesla UMC aansluiting kon omzetten naar een CEE 17 (standaard camping aansluiting). Helaas... Kabel werd snel geleverd (in Frankrijk, binnen 3 dagen). Het betrof een kabel welke een industriële 16A Tesla UMC aansluiting kon omzetten naar een CEE 17 (standaard camping aansluiting). Helaas werkte de kabel niet. We zijn nu samen aan het uitzoeken wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn. Heb lokaal een andere oplossing kunnen vinden en kan de auto nu laden. De kabel wordt retour gestuurd en getest. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk: UMC adapter, bestelde kabel of camping outlet.

Goede informatie op website. Snelle levering. Vanwege benodigde spoedlevering heeft laadkabel.nl op eigen kosten de zending omgezet naar levering via DPD.

Alle mogelijke oorzaken voor het niet functioneren van het laden open laten (ook dat de geleverde kabel stuk is). Na overleg hierover zijn goede afspraken gemaakt over testen van de kabel.

Goed!

Snelle respons