Zeer goed

Helderheid en snelle levering

Snelle levering zoals aangegeven op de site

CD de Haan

Prima ervaring

Duidelijke vormgeving en advies welke kabel nodig was

Easy website
Easy to find products

Laadkabel besteld. Supersnelle levering, maar helaas was het toch overbodig. Ik kon van een kennis namelijk overnemen. Retour gezonden, nu een creditnota gekregen.

Snel en professioneel.

Goede service en communicatie. Een van de weinige bedrijven of misschien wel de enige die een verlengkabel voor het laden van een PHEV hebben.

Snelle, duidelijke en oplossingsgerichte communicatie.

Ga zo door.

Prima bedrijf, snel en vakkundig.

herman tibben

Veel te laat met levering, 3 dagen als beloofd was in werkelijkheid meer dan 3 weken

Reactie Laadkabelwinkel.nl:

Beste Herman
Beste Herman
Bedankt voor het invullen van uw beoordeling. U had een order geplaatst voor een nieuw artikel waar enkele dagen levertijd op zou zitten. Helaas was het kort nadat u besteld had al duidelijk dat er vertraging van de levering zou optreden. Wij hebben u hier direct en meerdere malen van op de hoogte gebracht en u de keuze gegeven om tegen een aanzienlijke korting een beter model aan te kunnen schaffen. Van dit aanbod heeft u geen gebruik gebruik gemaakt: u wilde liever wachten.
Wij vinden het erg jammer dat u nu alsnog zo negatief reageert. Maar u heeft gelijk: wij hebben in dit geval niet snel genoeg geleverd. Wij hebben daar naar onze mening wel snel en zeer open over gecommuniceerd met u.
Laadkabelwinkel.nl

Prima webwinkel, gebruiksvriendelijk en snelle levering

Duidelijke navigatie op de website, makkelijk betaalproces

Nee, prima zo

Voldoet compleet aan de verwachtingen. Snelle levering