Jan Smulders

Zeer snelle levering. Netjes verpakt.

Snelheid van levering, informatievoorziening bestelling status.

Xavier Veys

Zeer goede ervaring!

Snelle levering en prima communicatie na de bestelling. Kwalitatieve producten!

Pepijn van Elven

Kabel bestel, die was op voorraad. Op tijd ontvangen.

Heldere communicatie m.b.t. de status van de bestelling.

Geen.

Anon

Algemeen positief, goede communicatie, snelle levering

A.D ter Steege

Snelle levering goed verpakt

Duidelijke website

Nederlandstalige montage handleiding

Rob Weij

Duidelijk en snel

Luong

Snelle levering. Klantenservice staan je goed te woord.

21:00 besteld. Volgende dag in huis

Bruins Elektrotechniek

Supersnelle levering prima

Ook telefonisch goed bereikbaar voor informatie

Duidelijke aanwijzing m.b.t. de stekkers van de laadkabels : wat is type 1 en wat is type 2 stekker??

Ik heb een laadkabelhouder besteld. het geleverde model was anders dan de foto op de website. dit kwam doordat de leverancier een nieuwer model heeft ingevoerd. ze hebben geregeld dat ik alsnog het... Ik heb een laadkabelhouder besteld. het geleverde model was anders dan de foto op de website. dit kwam doordat de leverancier een nieuwer model heeft ingevoerd. ze hebben geregeld dat ik alsnog het oude model kon krijgen en kon de ander netjes op hun kosten terugsturen. jammer dat de foto op de site niet correct was, maar super opgepakt. helemaal zoals het hoort. ik ben er blij mee!

super service, precies zoals je mag verwachten. fijn dat je probleem serieus genomen en opgelost wordt.

nauwere samenwerking met je leveranciers. schijnbaar hebben zij iets aangepast zonder dat te laten weten. zou handig geweest zijn als zij vertellen dat het product aangepast wordt en daar... nauwere samenwerking met je leveranciers. schijnbaar hebben zij iets aangepast zonder dat te laten weten. zou handig geweest zijn als zij vertellen dat het product aangepast wordt en daar bijbehorende foto's bij leveren.

Pascal

Snelle correcte levering.