Frank Bangma

Snel en efficient. Een prima IT gerelateerde informatie voorziening. Prijs kwaliteit verhouding is goed, niets op aan te merken.
Wat het aller belangrijkste is goede medewerk(st)ers,...
Wat het aller belangrijkste is goede medewerk(st)ers, vriendelijk aan de telefoon en komen afspraken na.

Ja, kwaliteit van de medewerk(st)ers, vriendelijk, geduldig, en komen afspraken na!!!!!!

Prima verstrekking van informatie over de laadpaal die ik bij u heb gekocht.

Laadpaal prima aangeleverd precies volgens afspraak.

Richard

Laadpas aangevraagd, snel geleverd en werkt prima.

Eenvoudige laadinstallatie gekocht. Met kWh meter. Voor de laatste werd geen gebruiksaanwijzing meegeleverd. Bij navraag wel snel een reactie, maar niet nuttig. Het bleek dan de kWh meter in de... Eenvoudige laadinstallatie gekocht. Met kWh meter. Voor de laatste werd geen gebruiksaanwijzing meegeleverd. Bij navraag wel snel een reactie, maar niet nuttig. Het bleek dan de kWh meter in de meterkast moet.

Snelle levering (voorraad).
Vlotte afhandeling.
Goede prijs vergeleken met anderen.
Erg zichtbaar inGoogle.

INOXI

Materialen werden volgende dag al geleverd bestelling en levering niets op aan te merken.
Kwalitatief is het geleverde minder o.a.
- Het aanraak veilig maken van de Mennekes stekker met...
Kwalitatief is het geleverde minder o.a.
- Het aanraak veilig maken van de Mennekes stekker met isolatieband is naar mijn mening geen goed practice.
- In de Mennekes stekker zat een afgebroken schroefje in andere schroef was vervangen door torx schroef beetje slordig.
- Meeste schroeven van de ader klemmen zaten los en konden nog een stuk vaster aangedraaid worden.
- Bij strippen van de kabel is isolatie ingesneden en de koperen ader zicht baar.
- Wat ik mij ook nog afvroeg is of er geen CE verklaring bij de levering zou moeten zitten dat deze in overeenstemming is met de daarvoor geldende normering.

Levering is prima verlopen.

Reactie Laadpaal24:

Beste heer/mevrouw Inoxi,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Wat vervelend om te horen dat de laadpaal zo is aangekomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op,...
Beste heer/mevrouw Inoxi,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Wat vervelend om te horen dat de laadpaal zo is aangekomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, wij zijn erg benieuwd hoe alles er uit ziet en heeft kunnen gebeuren. We gaan dit voor u lossen.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.

Mark van Laadpaal24

D van Lierop

Stekker voor een outlander PHEV besteld,
Geen enkele handleiding of instructie voor het aanzetten van de kabel bijgevoegd.
Na telefonisch contact kreeg ik een advies, maar dit was...
Stekker voor een outlander PHEV besteld,
Na telefonisch contact kreeg ik een advies, maar dit was helemaal niet duidelik.

Prijs, maar veder helemaal geen.

Reactie Laadpaal24:

Beste heer/mevrouw van Lierop,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Wat vervelend om te horen dat het aansluiten van de stekker niet geheel volgens wens ging.
Er wordt...
Beste heer/mevrouw van Lierop,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Er wordt geen handleiding meegestuurd aangezien er specifiek gereedschap en vakkennis benodigd is.
Wij geven graag advies, echter wanneer dit niet duidelijk is raden wij u aan om de aanpassing aan het laadstation door een erkend installateur te laten doen.

Mark van Laadpaal24

Remco van Geest

Snelle en goede service. Advies gevraagd via de chat en direct een order geplaatst. Snel geleverd en heb hem zelf geïnstalleerd via instructies van de bijgeleverde documentatie.

Snel, duidelijk, goed geprijsd, prima lader

Frans Hendriks

Na verzoek levering deksel voor laadpaal box, snel geholpen en naar tevredenheid ook snel afgeleverd via PostNL.

Snelle reactie op e-mail!

W.R. Terpstra

Ik heb een laadstekker gekocht voor mijn nieuwe auto

Om negen uur 's avonds gebeld met een vraag over de lengte van de kabel . Correct en vriendelijk antwoord gekregen.
Kabel...
Ik heb een laadstekker gekocht voor mijn nieuwe auto

Kabel meteen daarna via internet besteld en de volgende morgen was de kabel al thuis afgeleverd.

Zeer positief

klantvriendelijk

BAZ BV

2 maal spullen besteld correct en snel geleverd

Beperkt maar gunstig assortiment welke snel wordt geleverd.