Geen informatie verstrekt voer levering, geen informatie over inplanning. Binnen 24 uur staat op de website maar daar klopt niks van. Via de chat wel up to date informatie gekregen van de levering.... Geen informatie verstrekt voer levering, geen informatie over inplanning. Binnen 24 uur staat op de website maar daar klopt niks van. Via de chat wel up to date informatie gekregen van de levering. Had een bestelling inc montage, nu snap ik dat ze dat moeten in plannen. Maar een fucking maand wachten is te absurd voor woorden.

Maria Corstjens

Prima, correct en snel

Volledig assortiment, goede prijs/kwaliteit

Dennis Roll

Goede service

komt afspraken na

P&M montage

Erg prettige ervaring gehad met bestellen van een laadpaal. Ik had zelf niet goed opgelet met bestellen, waardoor ik niet hetgeen ontving, wat ik eigenlijk wilde hebben. De dag van ontvangst even... Erg prettige ervaring gehad met bestellen van een laadpaal. Ik had zelf niet goed opgelet met bestellen, waardoor ik niet hetgeen ontving, wat ik eigenlijk wilde hebben. De dag van ontvangst even gebeld en kon deze kosteloos terugsturen en de juiste laten komen... super

De boer

Ik kan nog niet oordelen. Apparaat is nog niet aangesloten. Maar de verzending was heel snel binnen, dat is al een pluspunt. In januari 2019 zal hij worden aangesloten

iSYS-Europe bvba

Correct

goederen in voorraad en snelle levering

Dam

Erg goed, duidelijk

Duidelijk

M. Nienhuis

Juiste informatie en een overzichtelijke website zonder onzin verhalen maakt dit het juiste adres om je EV toebehoren te bestellen

Helder, duidelijk, concreet en vlot

Herman

Goede informatie vooraf. Duidelijke website.

Snelle levering. Goede installatie beschrijving. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Positieve ervaring

goed vindbaar, snelle service