Ligthart

Snelle levering en een goede voorlichting.

Praktijk 22

Het ontbrak aan de uitleg en programmering van de pasjes, deze was niet meegeleverd.

Goede kwaliteit van uitvoering en binnenwerk van de kast.

Olde Hanter Bouwconstructies

snelle levering, nakomen afspraken

Arjan

Vooraf duidelijke informatie gekregen over welke laadpaal het moest worden. Na keuze te hebben gemaakt waren de spullen de volgende dag binnen. Prima geregeld.

Snelle levering en transparantie.

HvS Ideerealisatie (Hans van Straaten)

Ik heb eerst via de mail vragen gesteld die per ommegaande beantwoord werden en mij uitstekend hebben geholpen in mijn keuze voor een laadpaal. Ik heb dan ook een laadpaal besteld die snel geleverd... Ik heb eerst via de mail vragen gesteld die per ommegaande beantwoord werden en mij uitstekend hebben geholpen in mijn keuze voor een laadpaal. Ik heb dan ook een laadpaal besteld die snel geleverd werd. De Unit aansluiten was ook geen probleem en alles werkte dezelfde dag.

Goede en snelle informatie en snelle levering

D. Moerman

Keurig nette service verleend. Dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis.
Ook prijstechnisch netjes.

Zie eerdere opmerkingen

Snelle chatservice en afhandeling van de geplaatste order.
Snelle chatservice en afhandeling van de geplaatste order.
Heb al eerder privé een oplaadpas besteld. Toen zat er geen handleiding bij (hoe de pas te activeren). Die handleiding is daarna gemaild. Ook deze keer geen handleiding. Dat is dus een punt van aandacht. Terwijl dit wel op de orderbevestiging staat.

Snelheid en afwikkeling.

Paul candler

Provides a full package to make fitting a car charger as painless as possible, with all the parts available so you don't end up hunting for obscure components

Fast and efficient service

Tom

Communicatie voor aankoop ging prima. Zowel via de chat als telefonisch, Laadpaal24 was goed bereikbaar en kon me van prima advies voorzien. In het midden van de zomervakantie werd de laadpaal bij... Communicatie voor aankoop ging prima. Zowel via de chat als telefonisch, Laadpaal24 was goed bereikbaar en kon me van prima advies voorzien. In het midden van de zomervakantie werd de laadpaal bij mij thuis gemonteerd. De monteur was zeer bekwaam

Goed bereikbaar, goede prijzen en een zeer duidelijke website.

Plastimetal NV

Het was mijn eerste bestelling en alles is perfect verlopen. Prijs qualiteit is uitstekend.

Komt afspraak zeer nauwgezet na.
Uitstekende prijs/qualiteit.

Kortom: een aanrader.