Koen Engineering & Consultancy

Goede bereikbaarheid website, positief telefonisch contact en vlotte bestelling/levering. Helaas niet geheel duidelijk dat de aardlekinstallatieautomaat (indien niet aanwezig in groepenkast) apart... Goede bereikbaarheid website, positief telefonisch contact en vlotte bestelling/levering. Helaas niet geheel duidelijk dat de aardlekinstallatieautomaat (indien niet aanwezig in groepenkast) apart besteld moet worden. Installateur heeft deze (nog niet) in de servicewagen.

Vlotte, snelle levering en installatie. Aardlekinstallatieautomaat besteld en wordt nog gemonteerd.

R. Veenstra Health2Work

Positief en snel. Duidelijk en helder. Ook tijdens telefonisch contact.

Bereidwilligheid medewerkers om te helpen.

Vlotte aflevering, helaas met verkeerd onderdeel. Het vervangende onderdeel is dezelfde dag (na 17 uur!) verzonden en de volgende was het in ons bezit.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Timmer

Laadkabel aangeschaft. Deze is snel en goedverpakt bezorgt.

Goede prijs en snelle levering.

Cor van der Nat

(Bewerkt)

Laadpaal24 leverde ons 3 laadkasten met kabel. Deze kwamen wat slap over en mijn collega, die deze naast zijn voordeur zou ophangen vond 'm te lelijk. Laadpaal24 bood aan deze kast om te ruilen voor... Laadpaal24 leverde ons 3 laadkasten met kabel. Deze kwamen wat slap over en mijn collega, die deze naast zijn voordeur zou ophangen vond 'm te lelijk. Laadpaal24 bood aan deze kast om te ruilen voor een duurdere en de kast die voor de zaak kwam te staan hebben we op hun kosten in een steviger behuizing gezet. Prima. Dat verwisselen van de lelijke kast voor de mooiere heeft even geduurd, vandaar misschien dat ze zenuwachtig werden. Daarna smolt er nog een kast door, volgens hen onze eigen schuld, we kregen wel een van de gesmolten onderdelen gratis toegestuurd, maar in de drie geleverde kasten zaten nogal wat aangesloten draden niet goed(isolatie veel te ver verwijderd of contacten niet goed aangedraaid, en we hadden er een slot in laten zetten maar dat draaide mee met de sleutel, kortom er was wel wat mis. Toen gaven ze aan dat ze de retour gestuurde kast nooit hebben ontvangen. Ik heb het bonnetje van het terugsturen van Postnl aan ze gestuurd als bewijs, daarna gaven ze aan dat het okee was, en toen kreeg ik toch nog een dreigbrief dat ik alsnog bijna 600 euro moest betalen anders gingen ze invorderingsmaatregelen nemen. Zij raken de teruggestuurde spullen kwijt (ik had blijkbaar een retourformulier in moeten vullen) en ik krijg straks een deurwaarder aan de deur. Ik heb toen deze review ingevuld, dus dit is een update. Mijn ervaring is dat als ik hier een negatieve review neerzet zij sneller zaken oplossen dan wanneer ik de klachten mail of via telefoon meldt. Inderdaad snel een medewerker aan de lijn met excuses en later nog een brief van de debiteurenbeheerder dat er niks meer open stond. Kortom: kwaliteit van hun producten is niet fantastisch, maar als je dan wat wilt ruilen doen ze niet moeilijk, garantie afhandeling is okay alleen de administratieve afhandeling is onvoldoende, en leverde dus in mijn geval veel gezeur op.

Ze leveren wat je bestelt, want de beschrijving van de producten is zo summier dat het altijd klopt wat je ontvangt. Een sterk punt van Laadpaal24, is dat ze het allemaal heel professioneel laten... Ze leveren wat je bestelt, want de beschrijving van de producten is zo summier dat het altijd klopt wat je ontvangt. Een sterk punt van Laadpaal24, is dat ze het allemaal heel professioneel laten klinken. En het sterkste punt is dus dat ze de negatievere reviewers nabellen, en alles proberen glad te strijken (op zich niet ongunstig,) zodat je je review wat milder maakt.

Ik had eerst een probleem met het artikel maar nadat ik het via online chat doorgaf, kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd. Dat vind ik top.

Snelle actie via online chat.
Goede prijzen

Goede ervaring

Overzichtelijke website
Snelle bezorging
Goede kwaliteit van het geleverde product.

Wiel Hermkens

Wallbox voor thuis laden van elektrische auto gekocht via internet

No nonsens , en goede prijs/kwaliteit verhouding ??

Paul Koning

Goed advies, snelle levering en schappelijke prijs.
En het werkt goed. ( zelf aangesloten)

Snel en goed