FIER

Ik was opzoek naar een simpele laadpaal voor mijn auto, welke ik voor het thuis laden zou kunnen gebruiken. Alvorens ik de paal besteld had, heb ik telefonisch contact gehad om enkele technische... Ik was opzoek naar een simpele laadpaal voor mijn auto, welke ik voor het thuis laden zou kunnen gebruiken. Alvorens ik de paal besteld had, heb ik telefonisch contact gehad om enkele technische aspecten door te spreken. Hier ben ik zeer goed tewoord gestaan. De paal is snel verstuurd, hetgeen ook een pluspunt is. Minder tevreden was ik over de voorkant (frontje) welke reeds gebruikt leek te zijn. Omdat de onderdelen er allemaal nieuw uitzagen, heb ik hier geen verdere acties op ondernomen. Tot nu toe werkt de paal ook naar behoren, echter is het slotje voor het aan/uit zetten niet stevig genoeg gemonteerd, waardoor bij het stroeve omdraaien van de sleutel de complete schakelaar mee draait.

- goede technische telefonische ondersteuning
- Snelheid van levering
- Goede prijs

Behandeling , advies en afhandeling volkomen naar tevredenheid uitgevoerd

Bij het geven van advies in keuze laadpaal werd goed vanuit de klant meegekeken en niet vanuit commercieel oogpunt vanuit het bedrijf zelf.

Komt afspraken na

Huysmans L BVBA

Goed geholpen, direct ook en een faire prijs in vergelijking met andere fabrikanten

Peugeot Nefkens Apeldoorn

Prima, goede support en snelle levering

Correcte afhandeling.

Vawi Nv

Aankoop via internet

telefonisch feedback gekregen over het aangekochte product welk ik diende te bestellen.

Jan Roose / Roose Management en Advies BV

Ik ben erg tevreden, zowel wat betreft het advies voor afgaand aan aankoop laatautomaat voor mijn Volvo V60 PIH, als voor de uiterst snelle en correcte levering ervan

Snelle en correcte levering.

Keur Elektro Services

Goed geleverd , geen problemen

normaal

Vossen

Goede ervaring: zij leveren wat ik vroeg. Binnen twee dagen na bestelling volgde de levering.

Ondanks dat het item niet een algemeen onderdeel is wist men precies waar het over ging tijdens het telefonisch contact.