Alan Callewaert

Alcleaf

Zéér goede service en hulp zowel terplaatse aan de laadpaal te Gent aan de helpdesk als aande klanten service om een pas te bestellen bedankt Mvg Alan

Koen

Prima en correcte service

Laadkabel voor mijn BMW besteld. Alles volgens afspraak geleverd. Nadien had ik nog enkele vragen, en ook hiermee hebben ze me bij Laadpaal24 onmiddellijk en correct mee verder geholpen. Zeker een... Laadkabel voor mijn BMW besteld. Alles volgens afspraak geleverd. Nadien had ik nog enkele vragen, en ook hiermee hebben ze me bij Laadpaal24 onmiddellijk en correct mee verder geholpen. Zeker een aanrader.

Goed laadstation en ondersteuning

Het laadstation werd snel geleverd. Helaas was de bestelde verbruiksmeter in de kast (en dus buiten het zicht) geïnstalleerd. Verder is de pulse drukknop niet goed te gebruiken met onze Renault... Het laadstation werd snel geleverd. Helaas was de bestelde verbruiksmeter in de kast (en dus buiten het zicht) geïnstalleerd. Verder is de pulse drukknop niet goed te gebruiken met onze Renault Zoe.
De ondersteuning van de leverancier bij het oplossen van deze problemen was uitstekend. Inmiddels gebruiken wij het laadstation regelmatig en zonder probleem.

Evert

Laadpasje en onderdeel besteld, goede prijs, vlotte levering.

Double excellence

Een uitstekend produkt, wat ondersteunt wordt door een duidelijke website, een goede technische dienst en een uitstekende verzendservice.

Laadpaal Woerden

Goede ervaring, geen onduidelijkheden

Huub Tummers

Prima en keurig

prima spullen voor een redelijke prijs. Levering op tijd. Zoals het hoort.

Koolaard.com

Snel contact, duidelijk, makkelijk

Weet ik niet.

Heel goed. Gastvrije ontvangst met koffie en alle inlichtingen.

van Tilburg Bastianen

Wederom supersnel!

Overzichtelijke site en snelle verzending top!