Feedback laadstation E330

Super toestel : goede prijs, netjes afgewerkt, zeer goede service, snelle levering, ... Top!

Jochen

De Flex Charger: uniek in de markt.

Ik zocht een laadpaal die zo weinig mogelijk zichtbaar was. De plek waar de laadpaal moest komen was zeer zichtbaar en geef toe, zo'n bak aan je gevel is niet altijd gewenst. Daarom was ik superblij... Ik zocht een laadpaal die zo weinig mogelijk zichtbaar was. De plek waar de laadpaal moest komen was zeer zichtbaar en geef toe, zo'n bak aan je gevel is niet altijd gewenst. Daarom was ik superblij dat ik na lang zoeken de Flex Charger tegenkwam. Eindelijk een oplossing waar het station zelf binnen, maar de stekker buiten gemonteerd kan worden.
Na verschillende zeer vriendelijke en behulpzame mailtjes en chats met de mensen van laadpaal24 (om heel zeker te zijn dat ik de juiste keuze maakte) bestelde ik mijn charger.
De installatie was supereenvoudig. Het resultaat precies wat ik voor ogen had!
Op mijn Passat GTE is het nog even wachten, maar de garage was zo vriendelijk mij even hun demo GTE mee te geven om het laadstation te testen: zoals verwacht werkte alles perfect.
Nu hopelijk enkele zorgeloze jaren te gaan met mijn Flex Charger.

Herman

Voor mij een dikke tien.

Snelle en correcte aflevering en perfect product.

Ingrid Vink

Niet twijfelen, gewoon bestellen!

Na goed -even per telefoon- geinformeerd te zijn heb ik de laad'paal' voor mijn nieuwe Mitsubishi Outlander besteld. Het scheelde best veel geld, dus ik had een kleine twijfel over de... Na goed -even per telefoon- geinformeerd te zijn heb ik de laad'paal' voor mijn nieuwe Mitsubishi Outlander besteld. Het scheelde best veel geld, dus ik had een kleine twijfel over de betrouwbaarheid van dit product, maar ik kan niet anders zeggen dan: je bent een dief van je portemonnee als je hier niet besteld! Binnen een dag geleverd en de dag daarna al operationeel.

S.Vos

Prima laadpaal

De paal is aangeschaft begin 2016. Het is een eenvoudig model, de prijs is dan ook goed. Er was een onderdeel niet goed en is snel en goed gerepareerd. Nog geen problemen mee gehad. Hopelijk gaat... De paal is aangeschaft begin 2016. Het is een eenvoudig model, de prijs is dan ook goed. Er was een onderdeel niet goed en is snel en goed gerepareerd. Nog geen problemen mee gehad. Hopelijk gaat deze nog lang mee.

Warenhuis ten Brinke

Aankoop laadsnoer en laadpaal

Supersnelle levering en zeer concurerende prijs

Jacob

Snelle levering van goed product

Wij hebben bij Laapaal24 een 3.7 kW mennekes laadpunt gekocht en het zelf geïnstalleerd.
Bestelling meteen de volgende dag binnen met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Wij hadden het zo geïnstalleerd.
Zit nu al een half jaar op de muur zonder problemen.

Snelle service goede uitleg over het product en welke toepassen.

Snelle service goede uitleg over het product en welke toepassen.

Laadstation

Snelle levering en materialen functioneren goed. Overzichtelijke internet pagina per auto het laadstation te selecteren.

Superieure laadstation ! Doet het perfect ook op de timer via mijn mobiel!

Goede informatie zowel op de site als telefonisch!