Thomas Management BV

Zeer positief

Duidelijke website en snelle levering

blom

Goede prijs, snelle levering

scherpe prijs

Fenna

Zeer slecht advies gekregen en ervan uitgaande dat iedereen alles maar kan betalen, belachelijk met wat voor toon er werd gesproken. En weinig kennis over materialen en installaties. Tevens 15 min... Zeer slecht advies gekregen en ervan uitgaande dat iedereen alles maar kan betalen, belachelijk met wat voor toon er werd gesproken. En weinig kennis over materialen en installaties. Tevens 15 min in de wachtrij gestaan..

Reactie Laadpaal24:

Beste Fenna,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Beste Fenna,

Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.

Wat vervelend om te horen dat je onze klantenservice zo ervaren hebt. Helaas is het niet altijd voor ons mogelijk om het gewenste antwoord te geven. Helaas kan ik niet dieper op je klacht ingaan, aangezien ik niet heb kunnen achterhalen om welk gesprek het gaat, waardoor ik deze niet terug heb kunnen luisteren.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.

Yuri van Laadpaal24

Martins

Goed , alleen niet binnen 24 uur zoals beloofd op de site.

prima product

BouwInfosys

Komen afspraken na

Wim

Prima in orde

Goede communicatie

Feles Bouwkundig Tekenbureau

Uitstekend

Overzichtelijk en komt haar afspraken na.

K. Metselaar

Niets op aan te merken, prima service

goede site, eenvoudig om laadpas te activeren

Bouw en Klusbedrijf Handyman

Netjes geholpen aan de telefoon en wat ik vroeg hebben keurig uitgezocht voor mij.

Ze weten waar ze het over hebben met een goede service

Jan Brekelmans

Doet precies wat ze beloven.