Jaap Sander

Ik had op korte termijn componenten voor de meterkast nodig en installatiedraad. Dit is snel en correct geleverd

Snel in de communicatie (via Whatsapp), snel met het verzenden en correcte levering.

Jelle Veens

Laadpaal was verkeerd geconfigureerd bij levering. Na een half jaar is de laadpaal gestopt met laden. Na het invullen van de storingswijzer en verschillende telefoontjes en mailtjes komt er geen... Laadpaal was verkeerd geconfigureerd bij levering. Na een half jaar is de laadpaal gestopt met laden. Na het invullen van de storingswijzer en verschillende telefoontjes en mailtjes komt er geen reactie. Via de telefoon geeft men aan dat je maar moet wachten tot er een reactie op de mail komt. Intussen kunnen we de auto al een week niet opladen en weten we niet waar we aan toe zijn.

Snelle bezorging

Deskundig advies en snelle levering

Deskundig en vriendelijk

Tom Bruyland

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Goede website, telefonisch contact ook goed geholpen.

Zuivelhandel Cromwijk

Makkelijk te bestellen

Bert

Laadpaal24 geeft snel een reactie, waar je mee verder kan. Na veel zoekwerk op internet en vergelijking van Laadboxen kwam ik op hun site terecht. De EVHub Laadpaal is voordelig, maar ik vreesde... Laadpaal24 geeft snel een reactie, waar je mee verder kan. Na veel zoekwerk op internet en vergelijking van Laadboxen kwam ik op hun site terecht. De EVHub Laadpaal is voordelig, maar ik vreesde sterk voor mijn Nissan Leaf, die een lader aan boord heeft van 6,6 kWh. En ik wilde geen krachtstroom in mijn meterkast. Zij stelden mij gerust en stuurden een uitgebreide toelichting met plaatjes hoe de laadbox is in te stellen. Hier kon mijn elektricien goed mee verder. Hij heeft de box in een uurtje geïnstalleerd (kabel had ik al ingegraven). Hij werkt zoals gewenst.

Snelle, klantgerichte service

Positief. Nette laadpaal geïnstalleerd alleen het werkend krijgen met Eneco was niet helemaal afgerond door monteur en moest ik nog achteraan bellen

Leuke mensen en goede service en netjes achter gelaten

Laadpaal levert niet het opgegeven vermogen

Reageren snel op e-mail

OA/Rene

3.7 kWh EVHUB11 laadpaal besteld omdat ik op dit moment niet nodig vind om 3 fase te laden. Er is nu een fase compleet beschikbaar voor de auto. Product zag er goed uit, kwam met 2 dagen. Was even... 3.7 kWh EVHUB11 laadpaal besteld omdat ik op dit moment niet nodig vind om 3 fase te laden. Er is nu een fase compleet beschikbaar voor de auto. Product zag er goed uit, kwam met 2 dagen. Was even jammer dat niet bij de beschrijving stond dat je voor 1 fase alleen L1 gebruikt (op zich wel logisch, maar beter zeker weten). Na even te chatten werd dat duidelijk gemaakt. Aangesloten en werkt prima.

Nette, prijs, snelle levering. Handleiding mag wat duidelijker zodat er ook een 3.7 installatie bij staat.

Een minuut geleden
Een minuut geleden
Doe jezelf een lol en sla deze club over als je een laadpaal zoekt. Ik krijg facturen voor laadpalen in een totaal andere stad. Van de rekening waar geld bijgeschreven moet worden, wordt het afgeschreven en de klantenservice geeft geen antwoord, zelfs niet na verschillende mails. Administratie en service is een puinhoop.