Michael

Laadpaal24 is een goed en overzichtelijk bedrijf met veel diverse laad mogelijkheden.

Diversiteit
Duidelijke site
Communiceert goed
Product omschrijving juist

Prima ervaring.

Snelle reactie op mails en vlotte levering.

John Visser

Goede professionele begeleiding en super snelle levering

Snel, vriendelijk en deskundig

Snelle levering. Goed advies.

2 maal gebeld met een vraag , mijn complimenten voor de duidelijke uitleg een schoolvoorbeeld voor goede aftersales.
Heb jullie bedrijf aangeraden bij de dealer waar ik mijn hybride auto heb...
Heb jullie bedrijf aangeraden bij de dealer waar ik mijn hybride auto heb gekocht.

M. van den Broek

Prima geholpen: zocht een goede maar niet heel dure laadpaal voor de nieuwe elektrische auto. Snel geleverd, duidelijke instructie erbij en toen het niet werkte (door eigen fout: 1 fase was niet... Prima geholpen: zocht een goede maar niet heel dure laadpaal voor de nieuwe elektrische auto. Snel geleverd, duidelijke instructie erbij en toen het niet werkte (door eigen fout: 1 fase was niet goed aangesloten) ook nog goede tips meegekregen zodat oorzaak snel gevonden was.

Goed produkt, snel en vakkundig reageren

Website overzichtelijk en duidelijk + ook het logistieke en betaalproces ging allemaal vlotjes

snelheid

B. Voortman

Super!
Goede website, snelle levering, snel telefonisch contact. duidelijke informatie.
Super!
Tip: wanneer je extra opties besteld, laat deze op de website zien, bijvoorbeeld bij het aanklikken van de optie (zoals in mijn geval de AB of de aardlekautomaat).

Zie bovenstaand.

tel. advies

Vd leek Verkeersadvies

Keurig, snelle verzending en correcte inhoud

Goede prijs/kwaliteit

Roland

Ik heb een laadpaal aangeschaft bij dit bedrijf. Vanwege de grote verscheidenheid aan laadpalen en opties op de markt en de vele aanbieders heb ik vooraf telefonisch contact gezocht. In het... Ik heb een laadpaal aangeschaft bij dit bedrijf. Vanwege de grote verscheidenheid aan laadpalen en opties op de markt en de vele aanbieders heb ik vooraf telefonisch contact gezocht. In het telefoongesprek is ruim de tijd genomen om mij informatie te geven over werking van laadpalen en waar ik op moet letten bij de aanschaf van een laadpaal. Op basis daarvan heb ik gekozen voor een laadpaal van laadpaal24 en heb ik een goede keuze kunnen maken van het type laadpaal.

Klantvriendelijk
Heldere uitleg