Goed en duidelijk advies.
Jammer dat de stekkerhouder op de kast gemonteerd zit met daarachter een groot gat.
Op de video was te zien dat het los te monteren was tegen een muur. Goed en duidelijk advies.
Op de video was te zien dat het los te monteren was tegen een muur.
Wat raar was dat 2 afstandsbedieningen € 25,— kosten en 1 stuk €64,50?

- Goed advies
- Snelle levering

Prima, heldere voorlichting.

Heldere keuze over prijsverschil tussen 2 laadstations.

snel

Prima materiaal geleverd. Binnen 2 dagen in huis.

EuroEquipment

Laadpaal besteld, ging heel makkelijk online

goedie prijs en hele snelle levering

RIK KOUDIJS

Super geholpen

kennis

CML

Bij Laadpaal24 een laadkabel besteld. Goed assortiment, concurrerende prijs, snel en netjes geleverd. Positieve ervaring, aanrader!

Goed assortiment, concurrerende prijs, heldere communicatie, snel en netjes geleverd.

Snelle levering.
Goed advies en een fijne site.

Service en snelheid van de levering.

Martin Spanjer

Na een aantal weken geleden een oriënterend gesprek te hebben gehad in de vestiging te Enschede hetgeen voor ons zeer verhelderend was zijn we vorige week tot bestelling over gegaan. De apparatuur... Na een aantal weken geleden een oriënterend gesprek te hebben gehad in de vestiging te Enschede hetgeen voor ons zeer verhelderend was zijn we vorige week tot bestelling over gegaan. De apparatuur werd zeer snel geleverd.
Omdat we ook de installatie door Laadpaal 24 hebben afgesproken en voor ons deze installatie op 4-10-2019 erg belangrijk was, hebben we geprobeerd na levering van de apparatuur kontakt op te nemen met de installateur. omdat Laadpaal 24 dit had uitbesteed aan een derde partij. Het bleek echter niet mogelijk om via Laadpaal 24 een telefoonnummer van deze installateur te krijgen, waardoor we een aantal dagen in spanning zaten of de installatie van de laadpaal op de 4de oktober zou lukken.

Goede voorlichting, redelijke prijs en snelle levering