Martin van Klaveren

Ik heb voor mijn Opel Ampera een laadkabel besteld

(1.) Levering binnen 24 uur. (2.) beste prijs in vergelijking met andere aanbieders. (3.) voor de bestelling telefonisch contact gehad en keurig en correct te woord gestaan door een van de... (1.) Levering binnen 24 uur. (2.) beste prijs in vergelijking met andere aanbieders. (3.) voor de bestelling telefonisch contact gehad en keurig en correct te woord gestaan door een van de medewerkers.

Prettige site, makkelijk overzicht

John

Heerlijke meiden die verstand van zaken hebben en je vriendelijk te woord staan . En bovenal : erg hun best doen om je probleem op te lossen

elektra bv te Epe

Top

snel

Didier Horstman

Erg fijn bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. De variant die ik wilde hebben was er niet en toen kwam er keurig een alternatief die eigenlijk nog beter was en goedkoper.

Persoonlijk en zeer kundig

Louis Clerx

Duidelijke informatie op de website, waardoor het makkelijk is om de geschikte bestelling te plaatsen.

Snelle levering, volgens verwachting.

Carhost

Ik had een laadpunt nodig voor mijn nieuwe auto Hyundai Kona. Ik heb gebeld voor info met Laadpaal-24 en alles was zo geregeld ,alle vragen werden top beantwoord.
Zeer tevreden!

Zeer snelle reactie vriendelijk en erg behulpzaam alle eigenschappen die ik voor mijn bedrijf ook erg belangrijk vindt.

Remmelt, Zwolle

Goede ondersteuning per mail, snelle reacties, makkelijk bestellen en vlotte levering. Top aldus!

Varkenshouderij L.van Zandwijk

Duidelijke website.

Telefonisch goed en duidelijk uitleg gekregen

Snelle en professionele dienst