Kwaliteit geleverd werk
Service

Reageert snel op contactverzoek. Zeer betrouwbaar en vriendelijk. Echt een vakman.

P. Brouwer

Zeer goed bevallen, super service!

Nokvorst vast laten zetten

Ton de Koning

Nadat mijn vrouw dit bedrijf aan het werk zag, vroeg ze of ook bij ons de stormschade hersteld kon worden. Nou dit was binnen een paar perfect geregeld

Ben na het contact via de E mail snel geholpen, vakkundig, vriendelijk.

Ria

Snelle afhandeling van de gemelde schade.

Stormschade dak snel en vlot verholpen voor een keurig tarief.

Angela Toet

Snelle service!

Na de storm was de heer Laban bezig in de wijk en vroegen we of hij ons ook kon helpen.

Sandra van der Linden eigenaresse Pedicuresalon Sanitas

De heer Laban heeft ons super en snel geholpen daar wij een behoorlijke lekkage hadden in 1 van onze slaapkamers die ook naar een 2 kamer ging.
Hij heeft ons de 2de dag na ons telefoon...
Hij heeft ons de 2de dag na ons telefoon gesprek geholpen terwijl hij het superdruk had.
Hij heeft geprobeerd de lekkage op te sporen een dakpan vervangen. Mos weggehaald en advies gegeven dat dit eens in de 2 jaar weggehaald moet worden. En hopende dat de lelkage verholpen was na een fikse bui en wind gelukkig géén lekkage meer.
Ook heeft hij gelijk gekeken naar het dak van onze aanbouw en na 1 of 2 jaar moet deze vervangen worden . Bij deze gaan wij dat zeker laten doen door de heer Laban.