Kwaliteit geleverd werk
Service

Sandra van der Linden eigenaresse Pedicuresalon Sanitas

De heer Laban heeft ons super en snel geholpen daar wij een behoorlijke lekkage hadden in 1 van onze slaapkamers die ook naar een 2 kamer ging.
Hij heeft ons de 2de dag na ons telefoon...
Hij heeft ons de 2de dag na ons telefoon gesprek geholpen terwijl hij het superdruk had.
Hij heeft geprobeerd de lekkage op te sporen een dakpan vervangen. Mos weggehaald en advies gegeven dat dit eens in de 2 jaar weggehaald moet worden. En hopende dat de lelkage verholpen was na een fikse bui en wind gelukkig géén lekkage meer.
Ook heeft hij gelijk gekeken naar het dak van onze aanbouw en na 1 of 2 jaar moet deze vervangen worden . Bij deze gaan wij dat zeker laten doen door de heer Laban.

Ank Verhoeven

Heel behulpzaam en vakkundige hulp

Zoomers

Zorgvuldig en vriendelijk

Zag meneer in de buurt een klusje doen, Even aangesproken omdat ik ook wat werkzaamheden had. Ik kreeg gelijk advies en nadien een afspraak gemaakt per mail. Alles goed geregeld.

Hogeweg

Kwaliteit is prima

Zeer positief

S. Boontjes

Had probleem met lekkage van regenpijp op mijn schuurdak. Laban gevonden op internet en contact opgenomen. Ondanks drukte van de januari stormschade kwam Kobus binnen 3 werkdagen langs om de... Had probleem met lekkage van regenpijp op mijn schuurdak. Laban gevonden op internet en contact opgenomen. Ondanks drukte van de januari stormschade kwam Kobus binnen 3 werkdagen langs om de problemen netjes te verhelpen voor een schappelijke prijs. Prima, ik raad Labab Dakwerken aan.

Onze ervaring was goed. Aardige kundige en serieuze man

Ervaring is goed.

Kwam 1 dag na contact opnemen de dak strip goed vast maken.