Kwaliteit geleverd werk
Service

Blok/Groen

Dakrenovatie prima uitgevoerd. Onderling contact goed en nazorg goed.

A.J.M. Schouten

De dakbedekking van mijn berging moest vervangen worden. Dit is naar volle tevredenheid gedaan en kon gelukkig ook snel gebeuren. Kobus heeft heel veel vakkennis

Rene Schuit

Bijzonder positief, s'ochtends gebeld s'middags gekomen en de lekkage perfect verholpen.
Zeer vakkundig gemaakt, echt een aanrader als je een lekkage hebt of ander loodgieters werk

dh. Plijnaer

Werkt veilig
vertelt wat er aan de hand is en wat de oplossing kan zijn.

Fam. Lexmond zoetermeer

Zeer goed!

Laban dakwerk is een lokale vakman met hart voor de zaak. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Sylvain Gfeller

Wij hebben Laban Dakwerk opdracht gegeven ons platte dak te vervangen ivm ouderdom en lekkage. Kobus is een betrouwbare vakman die alleen goed werk wil afleveren. Hij is vriendelijk, neemt de tijd... Wij hebben Laban Dakwerk opdracht gegeven ons platte dak te vervangen ivm ouderdom en lekkage. Kobus is een betrouwbare vakman die alleen goed werk wil afleveren. Hij is vriendelijk, neemt de tijd om duidelijk uitleg over zijn werkzaamheden te geven en neemt zijn werk serieus door de klus goed op te leveren.

Meneer de Vries

Prettige communicatie en omgang en keurig werk!

Jan de Jonge/ VVE De Buurtvaert

Een eenmansbedrijf dat nog weet hoe klanten te behandelen. Afspraak is afpraak, uitstekend werk verricht.