Super gezellige avond gehad! Consulente Daisy over de vloer gehad en wat een leuke dame. Weer veel informatie en producten dat de verhalen vanzelf komen, een aanrader zelfs als je zwanger bent hihi.
Lisa
Heel gezellig en echt een avond vol humor. Juliska heeft het goed verzorgd en goeie aanbevelingen gedaan!
Djinny
Een hele leuke avond gehad met gastvrouw Petra van Rossum! Ze zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer met de nodige grapjes. Een aanrader!
Teuntje
Geweldig! Fijne communicatie vooraf, tijdens en na de Ladies Night met Juliska. Daarnaast doet ze de avond zelf ook heel leuk. De meiden (en ikzelf natuurlijk) hebben enorm genoten mede door...Geweldig! Fijne communicatie vooraf, tijdens en na de Ladies Night met Juliska. Daarnaast doet ze de avond zelf ook heel leuk. De meiden (en ikzelf natuurlijk) hebben enorm genoten mede door Juliska. We kijken nu al uit naar de volgende.
Shanna
Super leerzaam en super gezellig
Jolanda
Super gezellig en zou geen ander willen dan Claudia