Super gezellige avond gehad met Claudia! Ik heb al een aantal party s gegeven en allemaal van Claudia top vrouw!
Kaylee hollander
Super goed!! Claudia is heel goed wij doet dit al met haar bijna 2 jaar en super leukk!!
Afgelopen Vrijdag een Ladies Night gehad, zelf was ik niet bekend met dit concept. Wilma kwam rond 8 uur aan, en zorgde ervoor dat iedereen op z’n gemak was, spelletjes gespeeld en ervaringen...Afgelopen Vrijdag een Ladies Night gehad, zelf was ik niet bekend met dit concept. Wilma kwam rond 8 uur aan, en zorgde ervoor dat iedereen op z’n gemak was, spelletjes gespeeld en ervaringen uitgewisseld, geen vraag was te gek. Had leuke materialen meegenomen, organisatie was top!
Lisa
Ontzettend leuke en gezellige ladies night gehad met Wilma. Vertelt erg leuk, is enthousiast en weet waar ze het over heeft. Heel interessant om allerlei verschillende speeltjes te zien en advies te...Ontzettend leuke en gezellige ladies night gehad met Wilma. Vertelt erg leuk, is enthousiast en weet waar ze het over heeft. Heel interessant om allerlei verschillende speeltjes te zien en advies te krijgen over wat bij jou zou passen. Ik zou zo’n avond voor iedereen aanraden.
Gail verschuyl
Super leuk,gezellig,leerzaam
Joyce Pronk
Onwijs leuk!
Sanne
Heel gezellig en veel gelachen! Enige tip: misschien wat sneller door de toys gaan of 2 per ronde door laten gaan. Nu duurde dat soms wel watlang