Afgelopen zondag een geweldige avond gehad en natuurlijk super veel gelachen . In februari zien we je weer! Dankjewel Wendy van den Meer!
Laura
Het was een super leuke avond! We mochten van alles proeven ruiken en voelen! Goede duidelijke uitleg over de verschillende producten en het gebruik evan. Snelle discrete levering en ook zeer...Het was een super leuke avond! We mochten van alles proeven ruiken en voelen! Goede duidelijke uitleg over de verschillende producten en het gebruik evan. Snelle discrete levering en ook zeer tevreden over de bestelde producten.
Tamara
Top!
Suzan Kaandorp
Fantastisch! Claudia was super gezellig, geduldig, spontaan en heel open. Echt top!
Willemijn
Geweldig! Claudia al voor de 4x gezien en is altijd keten
Fantastisch ! Charmaine is een leuke spontane vrouw die er snel een gezellige avond van weet te maken !
Tessa
Een Ladies Night is echt een aanrader. Met Consulente Charmaine is het elke keer weer een super gezellige, spannende, ontspannende en ondeugende avond.
Anniek van veen
Gezellig, veel gelachen, en leuke spannende producten!