Een zeer gezellige, informatieve en spannende avond met vriendinnen. Marit legt alles goed en professioneel uit. Ze weet waar ze het over heeft. Ook is ze een spontane gezellige meid waardoor er een...Een zeer gezellige, informatieve en spannende avond met vriendinnen. Marit legt alles goed en professioneel uit. Ze weet waar ze het over heeft. Ook is ze een spontane gezellige meid waardoor er een fijne sfeer is. We kijken al uit naar de volgende ladies night ;)!
Suzanna
Amazing!!
Daan
Geweldig leuke avond gehad met Marit! Ze brengt het leuk en luchtig zonder ongemakken, ze weet waar ze over praat, en bezorgd je een super leuke avond!
Chelsea
Super leuke avond gehad, Marit deed het ook geweldig met zoveel enthousiasme!!
Sarah
Sarah bracht het leuk over en verschillende producten laten zien.
G
Super gezellig !
Steffi
Hij was super, de leuke spontane consulente marit deed het super. Ze weet waar ze het over heeft. En op een leuke speelse manier met spelletjes tussen door was het GEWELDIG❤️
Femke
Het was een leuke en gezellig avond. Ze verteld alles rustig en deelt haar eigen ervaringen, dit vond ik prettig. Jennifer uit Doetinchem is een leuke gastvrouw.
Kyara
Ik vond het super gezellig en grappig. Is wel eens leuk om met de meisjes te doen.