Wat een geweldige avond hebben we gehad met Desiree! We hebben super hard gelachen en hier en daar nog interessante weetjes geleerd. En nu maar hopen dat onze gadgets ons evenveel genot...Wat een geweldige avond hebben we gehad met Desiree! We hebben super hard gelachen en hier en daar nog interessante weetjes geleerd. En nu maar hopen dat onze gadgets ons evenveel genot opleveren!
Sanne van Gameren
AMAZING. Fleur doet het super leuk!! Je voelt je enorm comfortabel om alles te vragen wat je wilt, en daarnaast brengt ze een enorm leuke sfeer :)
Claudia Verhoef
Heel gezellig en leuk! Met Joyce
Antje
Ik vond het heel gezellig, Jody deed het wel echt goed. Ze voelde goed het tempo aan van de groep en maakte duidelijk dat je enkel iets moest delen als je dat zelf wou. Ze gaf ook goede uitleg bij...Ik vond het heel gezellig, Jody deed het wel echt goed. Ze voelde goed het tempo aan van de groep en maakte duidelijk dat je enkel iets moest delen als je dat zelf wou. Ze gaf ook goede uitleg bij al de producten.
Fantastisch!
Fleur
Heel leuk, host was erg aardig en deed het erg leuk.
Accreationsz
Super gezellig
Magali
Het was een hele gezellige, leuke, informatieve avond! Veel gelachen en geleerd over nieuwe toys