Hele leuke ladies night gehad met consulente Bojoura. Alles werd leuk en duidelijk uitgelegd.
Tara Brouwers
Kei gezellig, veel informatie
Melanie
Fan tas tisch!!!
Wilma is een topper
Kasia
Gisteravond was echt een onvergetelijke ladies' night! De sfeer was geweldig en iedereen genoot met volle teugen. Wilma is absoluut een sterke consultant; haar enthousiasme en energie waren...Gisteravond was echt een onvergetelijke ladies' night! De sfeer was geweldig en iedereen genoot met volle teugen. Wilma is absoluut een sterke consultant; haar enthousiasme en energie waren aanstekelijk. Ze heeft de avond perfect geleid en zorgde ervoor dat alles vlot verliep. Haar organisatorische vaardigheden en vriendelijke benadering maakten de avond extra speciaal. We waren zo onder de indruk dat wij meteen een nieuwe datum hebben geboekt. Bedankt, Wilma, voor het creëren van zo'n geweldige ervaring!
Maria
Geweldig
Emmy Cocquyt
Toppie! Topmadam! Dit doen we nog een keer.
Sabina
Geweldig
Aurélie
Super leuk, leuker dan verwacht.
Robin Kremers
Super leuk! Myrthe is echt een hele fijne consulente die goed advies geeft en alles op een hele leuke manier verteld.