Super leuke party gehad, Wilma is een gezellige consulente die weet waar ze over praat.
Lisa
Superleuk! Enthousiaste consulente en leuke groep meiden.
Sterre
Heel heel gezellig, voelde me echt op mijn gemak bij Yana.
Anna
Mijn eerste Ladies night beviel me enorm! Yana heeft ons goed ontvangen en op een leuke en informatieve manier alles uitgelegd en getoond!
Zeker iets om aan te raden!
Jolien
Mijn allereerste ladiesnight gedaan bij Yana, het was top!
Nina De Wael
Yana heeft dat super gedaan! Heel vlot en vriendelijk! Het was heel leuk!
Hannah Van hoeck
De ladiesnight bij Yana was geweldig. Begon met een lekker welkomsdrankje en veel gelachen en bijgeleerd! Heel gezellig!!
Sam
Geweldig heel gezellig. Wij hebben echt een top avond gehad!! Valt zeker aan te raden!
Linda
Een erg gezellige avond gehad met Angelique Roose!
Serise Wijngaarden
Gisteravond hebben we een ladiesnight gehad van Angelique Roose. De avond was geweldig! Angelique is inmiddels onze vaste consulente en weet er altijd voor te zorgen dat iedereen zich op het gemak...Gisteravond hebben we een ladiesnight gehad van Angelique Roose. De avond was geweldig! Angelique is inmiddels onze vaste consulente en weet er altijd voor te zorgen dat iedereen zich op het gemak voelt. De volgende staat alweer gepland!