Mijn ladiesnight was top! Een volle woonkamer met alleen maar leuke gezellige dames die openstonden voor alles! Juliska heeft ons meegenomen in de wereld van orgasme en trillend door het leven...Mijn ladiesnight was top! Een volle woonkamer met alleen maar leuke gezellige dames die openstonden voor alles! Juliska heeft ons meegenomen in de wereld van orgasme en trillend door het leven gaan!! Namens alle meiden en mijn persoontje, wil ik Juliska bedanken voor een leerzame en toch speelse avond! Wat een geduld had je met ons!!
Cherry Lili
Was een hele gezellige, informatieve en zeer geslaagde avond met Wilma…. Ik zou zeker ook een ladies night willen hosten en hopelijk komt er ooit een bdsm versie
Denise Reid
Het was geweldig! Super gezellig, leuke host, veel geleerd🤣 Bedankt Juliska.
Sharona
Wij hebben weer een geweldig leuke ladiesnight gehad met Juliska 😊
Sacha
Wilma is super gezellig en heeft goede uitleg gegeven over het assortiment en alles wat er bij komt kijken ;) Zou het zeker nog een keer boeken.
Xaviera
Gezellig en erg leuk mijn consulente was Wilma we hebben er van genoten
Rebecca
Echt een super avond met Wilma als consulente, wat een topper is dat 💕
Romee
Het was een top avond! Veel gelachen en was erg gezellig met Wilma. 🥰
Flore Pensaert
Wat een scam bedrijf. Laten mensen ‘gratis cadeau’s’ aannemen op de Eroticabeurs te Antwerpen om vervolgens al die mensen naar een incassobureau te sturen als ze geen ladies night organiseren....Wat een scam bedrijf. Laten mensen ‘gratis cadeau’s’ aannemen op de Eroticabeurs te Antwerpen om vervolgens al die mensen naar een incassobureau te sturen als ze geen ladies night organiseren. Ongelofelijke scammers. Ik die dacht dat ik een fijn cadeautje kreeg, kreeg plots duizenden mails in mijn inbox om mij onder druk te zetten, zonder enige optie om eruit te stappen of het cadeautje terug te sturen.
Maartje
Enorm informatieve en gezellige avond gehad dankzij Wilma waarmee we lekker konden lachen terwijl onze ogen en oren open stonden voor alle nieuwe ervaringen die de avond met zich meebracht.