Het was zo gezellig! En wilma maakt er echt iets heel leuks en laagdrempeligs van! Loved it!
Angelique
Was een leuke en gezellige avond. Wilma heeft het heel leuk gedaan, zeker een aanrader. Bedankt
Douwine de Blok
Super gezellig ongedwongen sfeer en niks moet alles mag
Antoinette
Helemaal super!!!! Een super leuke en gezellige avond gehad. Onze consulente Mireille heeft het top gedaan en wat een humor!
Carmen Wijnen
Krijg vandaag een e-mail tot betalen van de factuur omdat ik geen party heb georganiseerd. Jullie konden geen contact opnemen omdat ik een ander telefoonnummer had, hier heb ik een e-mail van...Krijg vandaag een e-mail tot betalen van de factuur omdat ik geen party heb georganiseerd. Jullie konden geen contact opnemen omdat ik een ander telefoonnummer had, hier heb ik een e-mail van ontvangen en daarop gereageerd met mijn nieuwe telefoonnummer. Tot op heden niet gebeld en krijg ik wel een factuur. Jullie bellen zelf niet. Die party hoeft nu ook niet meer, ik betaal de factuur maar nooit meer Ladies Night voor mij. Erg slecht.
Vos
Fantastisch goed geholpen door deze vrouw! Niet alleen super gezellig maar, ook...Super goed geholpen en echt een top consulente (Mireille) mocht je ooit een party geven, vraag naar haar!!
Fantastisch goed geholpen door deze vrouw! Niet alleen super gezellig maar, ook een hart van goud!
Melissa
Super gezellig!!
Anja
Een super gezellige Ladies Night gehad door een hele leuke lieve dame georganiseerd. Bedankt Wilma Looman, het was fantastisch!!
Sharissa
Top avond met grietje als gastvrouw altijd super gezellig.