Gisteren een ladies night gehad bij een collega. Een hele leuke avond verzorgt door Wilma. Ze stelt je op je gemak en maakt een leuke afwisseling door middel van een quiz, proeven en ruiken enz....Gisteren een ladies night gehad bij een collega. Een hele leuke avond verzorgt door Wilma. Ze stelt je op je gemak en maakt een leuke afwisseling door middel van een quiz, proeven en ruiken enz. Door deze leuke avond, ga ik nu zelf ook een party geven voor mijn vriendinnen.
Wilma
Super gezellig.Ik had een heel diverse groep met vriendinnen. Wilma deed tussendoor leuke spellen.Iedereen heeft genoten.Het was een avond voor in de boeken??
Rianne
Geweldig door Wilma was super gezellig
Natascha
Ge-wel-dig!
Denise
Was super gezellig zoals altijd !!
Fanny
Wij hadden een super leuke gastvrouw (Cecilia) die heel goed de producten kon presenteren. Heel spontaan en gezellig was, wij hebben ons vermaakt en een top avond gehad??
Yvanka Vermeulen
Wij hadden de eer om de geweldige gastvrouw Celicia te mogen ontvangen. Een erg leuke, spontane en vooral gezellige dame. Celicia maakte er alleen al door haar persoonlijkheid 1 groot...Wij hadden de eer om de geweldige gastvrouw Celicia te mogen ontvangen. Een erg leuke, spontane en vooral gezellige dame. Celicia maakte er alleen al door haar persoonlijkheid 1 groot feest van. We hebben er van genoten, en vooral erg belangrijk, heel veel gelachen. Wij voelden ons erg op ons gemak, en laten we eerlijk zijn, dat is op zo'n avond erg belangrijk. Wij raden iedereen aan: vraag om Celicia! ??
Geweldig
Starla
Geweldig erg gezellig en heel leerzaam!!!
Sharon
Het was een hele leuke avond! Wilma is een hele leuke gast vrouw, geeft goed advies en is eerlijk ook wat ik heel fijn vind! Zeker een aanrader!