Rob

Snelle levering, goed product

albin

Pvc wandplaten besteld. website en bestellen top. Toen de levering. Starre houding met aflever dag en het feit dat je aanwezig moet zijn. Dag vrij genomen en helaas werd de helft geleverd. Het... Pvc wandplaten besteld. website en bestellen top. Toen de levering. Starre houding met aflever dag en het feit dat je aanwezig moet zijn. Dag vrij genomen en helaas werd de helft geleverd. Het transportbedrijf behandeld je asociaal en laat je wachten. Vervolgens zou ik teruggebeld worden maar helaas. Contact met Kornuko die het serieus oppakte en zelf met het transportbedrijf ging bellen. Deel 2 was zoek en ik zou een terugkoppeling krijgen. Tot mijn verbazing lag deel 2 een aantal dag en later naast het huis zonder gedoe over tekenen en dergelijke. Terugkoppeling moet ik nog krijgen.
Ik kom tekort en moet nog 1 pakket bestellen. Ben toch huiverig hoe dit gaat aflopen....

Opvallende punten bij laminaat.nl?

product is goed en goed verwerkbaar

Eenvoudig online bestellen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie via de mail. Telefonisch wel goed bereikbaar en hulpvaardig (nadat ik zonder succes probeerde het... Eenvoudig online bestellen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie via de mail. Telefonisch wel goed bereikbaar en hulpvaardig (nadat ik zonder succes probeerde het transportbedrijf te bereiken).
Punten van aandacht:
- Bij bestelling van panelen direct advies op de site geven over welk bevestigingsmateriaal je nodig hebt, inclusief schroeven/spijkers. Scheelt een hoop onnodig zoeken.
- Wanneer je de korte kanten van de HDM Pan O'quick unit wit panelen aan elkaar bevestigd zie je een violetkleurige streep.
- Het transportbedrijf waarmee wordt samengewerkt is niet meer van deze tijd. Ook al is er iemand thuis op het moment van eerste bezorging, vertrekken ze met de bestelling en een kaartje in de brievenbus om contact op te nemen voor een afspraak. Als je Van Spreuwel vervolgens telefonisch probeert te bereiken is dit onmogelijk. Uiteindelijk toch een medewerkster aan de telefoon gekregen en mijn ongenoegen geuit. Haar reactie; het is erg druk, kan ik als klant niets mee. Vervolgens nieuwe afleverdatum afgesproken en het verzoek aan de chauffeur om een half uur van tevoren te bellen. Dit gebeurt helaas niet en gelukkig was er iemand thuis om de bestelling aan te nemen. Ook de reactie van de chauffeur als ik hem aanspreek op het feit dat hij niet heeft gebeld, getuigt niet van professionaliteit. Uiteindelijk blijken er ook nog een aantal panelen op de hoeken beschadigd te zijn, waardoor deze niet meer in elkaar te schuiven zijn. Gelukkig had ik een pak extra besteld.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

R.mulder Arnhem.

Prima bedrijf .

11 pakken Avanti plafond panelen besteld die snel werden geleverd.
Prima bedrijf .

11 pakken Avanti plafond panelen besteld die snel werden geleverd.
Echter bij levering 9 panelen beschadigd doordat deze waren vastgezet met stalen spanbanden op een pallet.
Gebeld geen probleem 2dagen later werden er netjes 2 nieuwe pakken bezorgd.
Dit bedrijf verdiend voor mij een dikke 10.

R.W. Kooistra

Super vriendelijke service aan telefoon

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Levering totaal verkeerd gegaan. Opgelost met distributiebedrijf. Uiteindelijk hebben ze het een dag later geleverd. Heeft mij wel een halve vrije dag gekost. Ze waren het pakket (PALLET) vergeten.... Levering totaal verkeerd gegaan. Opgelost met distributiebedrijf. Uiteindelijk hebben ze het een dag later geleverd. Heeft mij wel een halve vrije dag gekost. Ze waren het pakket (PALLET) vergeten. Jaja, hadden ze over het hoofd gezien.

Eddie Gunther

Contacten waren heel goed , kreeg de juiste informatie

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Ben een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van de laminaat.
Nu zie ik dat er veel putjes te zien zijn onder de coated laag.
Heb contact opgenomen met de firma, wat ik nu hiermee...
Ben een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van de laminaat.
Nu zie ik dat er veel putjes te zien zijn onder de coated laag.
Heb contact opgenomen met de firma, wat ik nu hiermee moet.
De laminaat is inmiddels al gelegd de een specialist.
Ik hoop dat wij een goede oplossing kunnen vinden, om verder een hele goeie beoordeling vast te kunnen stellen.
Mochten wij hier een goeie oplossing voor vinden dan ben ik bereid mijn beoordeling te herzien.

Th. van Hooijdonk

Prima........en snel geleverd.

Bianca

Opvallende punten bij laminaat.nl?

hebben niet alleen laminaat maar ook tal van andere dingen. Zeker de moeite waard om de site een keer te bezoeken

Jan O

Vriendelijk personeel bij het bedrijf, maar helaas werd de afspraken over levering veelvuldig niet nagekomen. Pas aflevering na drie dagen dat aangegeven was dat men zou komen. Ook afspraken over... Vriendelijk personeel bij het bedrijf, maar helaas werd de afspraken over levering veelvuldig niet nagekomen. Pas aflevering na drie dagen dat aangegeven was dat men zou komen. Ook afspraken over levertijden werden niet nagekomen. Jammer want product lijkt goed.

Reactie Laminaat.nl:

Beste klant, Dank voor het schrijven van een recensie. Wij betreuren het zeer dat er bij uw bestelling fouten zijn gemaakt bij de levering. Wel willen wij laten blijken dat uw feedback serieus wordt... Beste klant, Dank voor het schrijven van een recensie. Wij betreuren het zeer dat er bij uw bestelling fouten zijn gemaakt bij de levering. Wel willen wij laten blijken dat uw feedback serieus wordt meegenomen in de verbetering van ons logistieke proces. Wij vinden het namelijk zelf ook wel zo prettig als onze transporteur haar afspraken na komt. Wij hopen dat het resultaat van de montage van de door u bestelde goederen wel naar wens is.