Jan O

Vriendelijk personeel bij het bedrijf, maar helaas werd de afspraken over levering veelvuldig niet nagekomen. Pas aflevering na drie dagen dat aangegeven was dat men zou komen. Ook afspraken over... Vriendelijk personeel bij het bedrijf, maar helaas werd de afspraken over levering veelvuldig niet nagekomen. Pas aflevering na drie dagen dat aangegeven was dat men zou komen. Ook afspraken over levertijden werden niet nagekomen. Jammer want product lijkt goed.

Reactie Laminaat.nl:

Beste klant, Dank voor het schrijven van een recensie. Wij betreuren het zeer dat er bij uw bestelling fouten zijn gemaakt bij de levering. Wel willen wij laten blijken dat uw feedback serieus wordt... Beste klant, Dank voor het schrijven van een recensie. Wij betreuren het zeer dat er bij uw bestelling fouten zijn gemaakt bij de levering. Wel willen wij laten blijken dat uw feedback serieus wordt meegenomen in de verbetering van ons logistieke proces. Wij vinden het namelijk zelf ook wel zo prettig als onze transporteur haar afspraken na komt. Wij hopen dat het resultaat van de montage van de door u bestelde goederen wel naar wens is.

Anoniempje

Kornuko zelf is klantvriendelijk en klantgericht. Transportbedrijf is helaas wat minder geschikt. Allereerst raakten ze onze bestelling kwijt, vervolgens zijn ze niet flexibel in het plannen van de... Kornuko zelf is klantvriendelijk en klantgericht. Transportbedrijf is helaas wat minder geschikt. Allereerst raakten ze onze bestelling kwijt, vervolgens zijn ze niet flexibel in het plannen van de levering, waardoor wij vrij hebben moeten nemen, waar dat eigenlijk niet kon.

Eenmaal de avanti aqua pakketten uitgepakt te hebben, bleken er op meerdere planken krassen in de lak te zitten, waardoor deze niet (in zijn geheel) bruikbaar waren. Erg jammer. In overleg met Kornuko is eventueel nog mogelijk om nieuwe plinten te krijgen (deze bevatten nog krassen en daar had ik niet extra van uitgetrokken.

Kwaliteit van Avanti aqua lijkt verder wel goed. mooi ophangsysteem. helaas bevatten de plinten geen plakrand om te bevestigen.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

klantvriendelijkheid van de medewerkers is helaas het enige sterke punt wat ik kan noemen.

Reactie Laminaat.nl:

Beste klant, bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat er dingen zijn fout gegaan met de levering. Helaas kunnen wij dit soort fouten niet volledig uitsluiten wij zijn op... Beste klant, bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat er dingen zijn fout gegaan met de levering. Helaas kunnen wij dit soort fouten niet volledig uitsluiten wij zijn op het gebied van transport immers ook afhankelijk van derde. Via de volgende link kunt u een review schrijven bij de transporteur https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=van+spreuwel+transport&lrd=0x47c6dbf23b1f01a5:0xb036ca8cb3b1c974,3, mocht u dit willen doen. Wij nemen uw review in ieder geval mee om de dienstverlening te verbeteren. Tot slot vinden we het wel fijn om te horen dat onze klantenservice in ieder geval naar wens heeft gehandeld.
Team Kornuko.nl

Jan

Snelle en correcte levering,

Opvallende punten bij laminaat.nl?

laminaat goed verpakt, weinig kans op beschadiging

Peter

Alles ok.

snelheid van handelen.

Jeannie Bouwmans

We waren op zoek naar panelen voor onze overkapping. Na wat googlen kwamen we bij Kornuko uit. Eerst een "gratis" staaltje besteld. Wat niet waar is want je moet er 1 euro voor betalen. Maar het... We waren op zoek naar panelen voor onze overkapping. Na wat googlen kwamen we bij Kornuko uit. Eerst een "gratis" staaltje besteld. Wat niet waar is want je moet er 1 euro voor betalen. Maar het product beviel ons wel. Dus de bestelling geplaatst. We werden van te voren geïnformeerd wanneer de bestelling geleverd ging worden en dat klopte ook. Inmiddels is de overkapping klaar en het ziet er fantastisch uit.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Duidelijke info bij het telefonisch contact en heel vriendelijk. Komen afspraken perfect na!

Reactie Laminaat.nl:

Beste klant, graag zouden wij u willen bedanken voor uw review. Fijn om te horen dat uw overkapping er fantastisch uit ziet. Wel zouden wij graag de "gratis" staal toelichten. Het kan... Beste klant, graag zouden wij u willen bedanken voor uw review. Fijn om te horen dat uw overkapping er fantastisch uit ziet. Wel zouden wij graag de "gratis" staal toelichten. Het kan namelijk inderdaad verwarrend zijn maar de stalen zijn alleen gratis wanneer men gebruik maakt van de "Facebook like functie" die in onze website verwerkt is. Als u wenst hier verder op in te gaan kunt u mailen naar Barend@kornuko.nl. Met vriendelijke groet Team Kornuko.nl

Levering verliep heel vlotjes, binnen de gestelde termijn.

Levering verliep heel vlotjes, binnen de gestelde termijn.

Enig nadeel is dat je pas heel laat op de avond (formeel na 2100uur, in ons geval pas 's nachts) hoort wanneer de vloer geleverd wordt. Ik moest iemand regelen omdat ik moest werken, dus dat leverde veel extra zorg op omdat ik dat pas op de dag zelf kon regelen.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

snelle en tevreden klantenservice bij vragen

Ab Rouw

Goed,duidelijke website en snelle levering bestelde goederen.

Gewoon goed

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Denken met je mee als de bestelling onlogisch lijkt

Super

super

Alise Jellema baur

Snelle levering en hele goede service

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Snelle beantwoording op mailcontact.