Correcte afhandeling, snel en goed geleverd.

Snelheid, aantrekkelijke prijzen

J. van Geldorp

Onze eerste kennismaking met dit bedrijf is positief, op telefonische en e-mail vragen doet met hun best om die te beantwoorden, of als dat niet direct kan belt men later terug.
Problemen...
Problemen worden adequaat opgelost.
Dit bedrijf heeft ons vertrouwen gewonnen en wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Men kan eerst met stalen bekijken of het, het product is wat je zoekt, niet dat dit altijd tot het juiste resultaat leidt omdat je met omgevingsfactoren zit, zoals dag, of kunstlicht en hierdoor... Men kan eerst met stalen bekijken of het, het product is wat je zoekt, niet dat dit altijd tot het juiste resultaat leidt omdat je met omgevingsfactoren zit, zoals dag, of kunstlicht en hierdoor later blijkt dat de kleur wat tegen kan vallen, maar als je in een fysieke winkel koopt, dan heb je het zelfde risico.
Kwaliteit/prijsverhouding is goed, je moet het zo zien, " of je een Fiat Panda, of een Lexus koopt ", het is maar net wat je voor het product wilt uitgeven.

Michaƫl Eckhardt

Goede ervaring, prima dienstverlening en snelle levertijden.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Duidelijk vermelde prijzen, zonder verborgen toeslagen.
Uitgebreid gamma en snelle levering

Wim van Wingerden

Prima eerst snel de gevraagde staal gehad en de zending was ook snel geleverd.

Goede service

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Terug bellen als er iets aan de hand is bijvoorbeeld levering of aantal

Overzichtelijke site op internet en makkelijk een bestelling te plaatsen. Mijn bestelling bestond uit twee pakketten echter de chauffeur vertelde bij aflevering dat een pakket was vergeten. Na... Overzichtelijke site op internet en makkelijk een bestelling te plaatsen. Mijn bestelling bestond uit twee pakketten echter de chauffeur vertelde bij aflevering dat een pakket was vergeten. Na contact met de klantenservice werd keurig in overleg met mij alsnog twee dager later alsnog geleverd op de mij gewenste tijd.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Goede informatie over de bestelling van begin tot aflevering van de bestelling.
Goede informatie over de bestelling van begin tot aflevering van de bestelling.
Klantvriendelijk en behulpzaam. toen een tweede deel van mijn bestelling vergeten was. Dit werd keurig in overleg met mij alsnog twee dager later alsnog geleverd

Op vrijdagmiddag kwam ik er achter dat ik te weinig laminaat had. Telefonisch hoorde ik dat het op voorraad was en na bestelling via de website kon ik meteen in de auto stappen om het op te halen... Op vrijdagmiddag kwam ik er achter dat ik te weinig laminaat had. Telefonisch hoorde ik dat het op voorraad was en na bestelling via de website kon ik meteen in de auto stappen om het op te halen bij de leverancier. Snel geregeld en duidelijke communicatie!

Joop Terwijn

Prima contacten. Snelle levering. Snelle adviezen op vragen.

Josje van der Eert

Mijn vloer had waterschade opgelopen en moest compleet vernieuwd worden, gelukkig had Kornuko.nl een passend aanbod voor een nieuwe vloer wat precies paste met de terug gave van mijn verzekering.... Mijn vloer had waterschade opgelopen en moest compleet vernieuwd worden, gelukkig had Kornuko.nl een passend aanbod voor een nieuwe vloer wat precies paste met de terug gave van mijn verzekering. Thanks!

Buitengewoon klantgerichte klantenservice

Veerle

Plafondpanelen besteld en gemonteerd. Snelle levering, klantvriendelijke afwikkeling. Probleem met montage dus gebeld. Netjes geholpen.

service