Matthiece Nelissen

Geweldige service

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze service geweldig vond en tevreden bent met de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke... Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze service geweldig vond en tevreden bent met de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!

marco

Goed, snel geleverd alleen jammer dat je de afleverdag niet kan kiezen

netjes ingepakt

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We begrijpen dat het handig zou zijn om zelf een afleverdag te kunnen kiezen, en we zullen uw suggestie zeker... Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We begrijpen dat het handig zou zijn om zelf een afleverdag te kunnen kiezen, en we zullen uw suggestie zeker meenemen om onze service te verbeteren. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer van dienst zijn!

Jean-Marie baade

Vriendelijk en behulpzaam afspraken zijn goed nagekomen.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Snelle levering volgens afspraak kwaliteit van geleverde producten zijn zeer goed kom zeker noch terug voor volgend project

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw fantastische review! Geweldig om te horen dat de levering volgens afspraak verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de producten. We kijken ernaar uit om u opnieuw te... Bedankt voor uw fantastische review! Geweldig om te horen dat de levering volgens afspraak verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de producten. We kijken ernaar uit om u opnieuw te helpen bij uw volgende project. Tot snel!

AJ Sanders

Zeer goeie service

Kwaliteit prijs verhouding

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en onze service. We streven ernaar om altijd de beste service te bieden en zijn blij dat dit... Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en onze service. We streven ernaar om altijd de beste service te bieden en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

maarten rijken

Goede prijs

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw review en het mooie eindoordeel! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze prijzen. We streven ernaar om een goede balans te bieden tussen kwaliteit en prijs. We hopen u in de... Bedankt voor uw review en het mooie eindoordeel! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze prijzen. We streven ernaar om een goede balans te bieden tussen kwaliteit en prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Jan

Snel geholpen en kon de producten ook nog op zaterdag ophalen in Veldhoven

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Grote sortering, veel keus. Transportkosten zijn bij kleine bestellingen wel aan de forse kant.

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw geweldige review en de 10/10 beoordeling! Fijn om te horen dat u snel bent geholpen en de producten op zaterdag kon ophalen in Veldhoven. We zijn blij dat onze ruime sortering en... Bedankt voor uw geweldige review en de 10/10 beoordeling! Fijn om te horen dat u snel bent geholpen en de producten op zaterdag kon ophalen in Veldhoven. We zijn blij dat onze ruime sortering en keuze u opgevallen zijn. We nemen uw feedback over de transportkosten zeker mee om te kijken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

John wessels

Veel keus

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Weet niet pas eerste aankoop

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw mooie review en het geven van een 9/10! Fijn dat onze ruime keuze u opviel. We hopen dat uw eerste aankoop naar wens is geweest en staan klaar om u in de toekomst weer te helpen.... Bedankt voor uw mooie review en het geven van een 9/10! Fijn dat onze ruime keuze u opviel. We hopen dat uw eerste aankoop naar wens is geweest en staan klaar om u in de toekomst weer te helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Smeding

De Avanti Exclusive Hoogglans-panelen zien er hoogwaardig uit. Na het zelf plaatsen van een paar plafonds in enkele kamers al diverse complimenten gekregen dat het er zo netjes uitziet. Het systeem... De Avanti Exclusive Hoogglans-panelen zien er hoogwaardig uit. Na het zelf plaatsen van een paar plafonds in enkele kamers al diverse complimenten gekregen dat het er zo netjes uitziet. Het systeem werkt zeer gemakkelijk en met een kruislijnlaser en stelschroeven is het plafond mooi recht te krijgen. Voor de overige kamers ga ik bijbestellen.

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Komen afspraken na en geven duidelijke instructies mee.

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw positieve en gedetailleerde review! Wat fijn om te horen dat de Avanti Exclusive Hoogglans-panelen zo goed bevallen en dat u al complimenten heeft ontvangen over het resultaat. Het... Bedankt voor uw positieve en gedetailleerde review! Wat fijn om te horen dat de Avanti Exclusive Hoogglans-panelen zo goed bevallen en dat u al complimenten heeft ontvangen over het resultaat. Het is geweldig dat het systeem eenvoudig te gebruiken is en dat u met behulp van een kruislijnlaser en stelschroeven een prachtig strak plafond heeft kunnen realiseren. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn bij het bestellen voor de overige kamers!

J

Goed geholpen

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Snelle levering en mooie producten

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de producten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Frits Binders

Snel en fijn geregeld

Opvallende punten bij laminaat.nl?

Heb de producten afgehaald in Veldhoven, scheelde de verzendkosten en dat was fijn want ik had maar 5 pakken plafondpanelen nodig.

Reactie Laminaat.nl:

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het afhalen in Veldhoven goed is bevallen en dat u daarmee op de verzendkosten heeft kunnen besparen. Het is altijd fijn om een flexibele optie te... Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het afhalen in Veldhoven goed is bevallen en dat u daarmee op de verzendkosten heeft kunnen besparen. Het is altijd fijn om een flexibele optie te hebben, vooral bij kleinere bestellingen. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!