9.6/10
9.6/10
Levertijd producten

Schoonmaakbedrijf Christine

21hr besteld en volgende dag tegen de middag geleverd ???

Goed verpakt

Niets

Pauline Roos

26 januari 2021 lampjes voor €93,00 besteld en betaald. Nu 8 februari 2021 nog steeds niets ontvangen, zelfs geen bericht dat m’n bestelling onderweg is. Ik vind dit uitermate lang duren. Het kan... 26 januari 2021 lampjes voor €93,00 besteld en betaald. Nu 8 februari 2021 nog steeds niets ontvangen, zelfs geen bericht dat m’n bestelling onderweg is. Ik vind dit uitermate lang duren. Het kan dan Corona tijd zijn en druk zijn met bestellingen en leveringen, maar dit zou na 14 dagen toch wel allang binnen moeten zijn vind ik. Ik hoop er maar het beste van dat de levering nog komt ??

Heb ik nog niet ervaren

Logistiek eens onder de loep nemen??? Kan wel een verbeterslag gebruiken.

Reactie Lamp123.nl:

Geachte mevrouw Roos,
Geachte mevrouw Roos,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u niet tevreden bent met onze service. Een aantal van uw artikelen hadden ten tijde van uw bestelling een langere levertijd. Deze levertijd stond netjes vermeld onder de advertentie van het artikel.
Wij hebben vandaag uw bestelling verzonden en dit valt binnen de eerder genoemde levertijd.
Hopelijk heeft u het pakket snel in huis!
Het Lamp123 team

Van Spijk

Producten besteld en deze werden de volgende dag netjes afgeleverd. Bestellen en betalen ging gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Niks op aan te merken.

Niks

Chris

Doet wat je verwacht

Alles op tijd en goed afgeleverd

Sarah

Goede en duidelijke website. Om 20:45 nog besteld en het was de volgende dag al in huis! heel tevreden mee

duidelijk, groot aanbod, goedkope prijzen, snelle levering

geen tips

Esther

Ik werd adequaat op de hoogte gesteld van mijn bestelling en deze kwam zelfs nog eerder dan verwacht! Lamp hangt mooi ben zeer tevreden. Dikke pluim voor de klantenservice ook die mij goed op de... Ik werd adequaat op de hoogte gesteld van mijn bestelling en deze kwam zelfs nog eerder dan verwacht! Lamp hangt mooi ben zeer tevreden. Dikke pluim voor de klantenservice ook die mij goed op de hoogte hield.

Snelle klantenservice

Christa

Fijn bedrijf met goede klantenservice!

- erg vriendelijke klantenservice
- aantrekkelijke prijzen
- groot aanbod

peter van oorschot

Mijn bestelling werd gesplitst omdat een deel niet leverbaar was, fijn dat het ene deel dan alsnog geleverd word

gesplitste levering communicatie

jammer dat er een deel niet gelijk geleverd kon worden

Patty

Heldere website en groot aanbod. Had gloeilampen besteld en deze waren zeer netjes verpakt! Dikke pluim voor alles!

Aanbod is groot en producten netjes verpakt!!

H. Gerritsen

Prima lampen, heel erg blij mee! Ook niks aan te merken op de topservice.

Veel keuze, goede communicatie

Niks, helemaal tevreden