9.6/10
9.6/10
Levertijd producten

Overzichtelijke website voor het bestellen van lampen. Mijn bestelling had wat vertraging, maar ik werd ontzettend goed op de hoogte gehouden wanneer mijn lampen binnenkwamen. Alles netjes binnen en... Overzichtelijke website voor het bestellen van lampen. Mijn bestelling had wat vertraging, maar ik werd ontzettend goed op de hoogte gehouden wanneer mijn lampen binnenkwamen. Alles netjes binnen en door mijn grote bestelling zelfs nog een leuke treklamp erbij gekregen!

Goed contact met de klantenservice via de mail.

Goede webshop, snel bereikbaar en reageren snel op mails! Goede service en informatievoorziening.
Ik bestel hier voortaan al mijn lampen!!

Goed bereikbare klantenservice
Scherpe prijzen
Altijd goed op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen

(Bewerkt)

LET OP! lamp123.nl adverteert en verkoopt Philips GU10 spotjes, maar die zijn niet leverbaar, dus vervolgens krijg je Osram sportjes geleverd (die veel goedkoper zijn).
Het is nauwelijks...
Het is nauwelijks rendabel om de bestellen nog te retourneren, omdat de verzendkosten ongeveer net zo hoog zijn als het prijsverschil tussen Philips en Osram.
De klanten service was eerst niet behulpzaam, totdat ik hier een slechte review achter liet.
Lamp123 is mij tegemoet gekomen en heeft een deel van het aankoopbedrag terugbetaald en heeft mij verzocht om deze review aan te passen.
Ik ben wel tevreden met de tegemoetkoming van lamp123, toch blijf ik het vreemd vinden dat de Philips spotjes na een paar weken nog steeds tekoop zijn op de website, terwijl de lampjes niet meer leverbaar zijn.

Het gaf mij de indruk van een gemene truck om goedkope Osram sportjes te verkopen voor een Philips prijs.

Na het schrijven van een slechte review reageerde de klanten service snel en behulpzaam.

De website was niet actueel. Er stonden (philips) producten op die niet geleverd konden worden. Dit heeft geleid tot veel ergernis en een hoop gedoe bij de bestelling.

Achmed B.

Had zelf per ongeluk verkeerde kleur besteld, na wat contact met een medewerker (die heel snel al reageerde) kon ik makkelijk de lamp retour sturen en de goede bestellen! goede service van de webshop

goed contact en snel gereageerd

Ankie van der Saag

Heel erg blij met mijn prachtige design Artemide lamp. Snel geleverd en dmv een actie een gratis LED lamp erbij gekregen, die ook nog eens goed dimbaar is.

Website ook goed mobiel te gebruiken.

Geen.

P.M. van Vondelen.

Ik koop al jaren bij Lamp123.nl. Ik wordt altijd zeer deskundig geholpen via de mail. Echt klasse!
Groet P.M. van Vondelen.

Delius

(Bewerkt)

10 maart 2 buitenlampen met sensor besteld, bij het product staat "Levertijd 3-6 werkdagen".

Navraag via mail gaf als reactie dat men afhankelijk is van de fabrikant/toeleverancier en dat er 1 i.p.v. 2 lampen waren geleverd.

Via de mail contact gehad, uiteindelijk werden de lampen geleverd.

Wel sympathiek, maar had liever de lampen op tijd gehad.

Betere levertijden hanteren.

Claudia R. de Jong

Ik had 2 mooie lampen met kristallen slierten besteld en betaald. Bij het uitpakken bleek er 1 kristal te ontbreken. Via mailcontact werd e.e.a. direct opgepakt en werd er snel de ontbrekende... Ik had 2 mooie lampen met kristallen slierten besteld en betaald. Bij het uitpakken bleek er 1 kristal te ontbreken. Via mailcontact werd e.e.a. direct opgepakt en werd er snel de ontbrekende kristal opgestuurd.

Bij de vraag per mail wanneer de lampjes bezorgd werden; direct antwoord.
Bij de melding per mail over de missende kristal: er werd actie ondernomen om het toe te sturen.

Teun

Geweldig.

Eenvoudig contact per mail. Meedenken met de klant. top!

Ik heb lampjes bestelt snelle levering netjes en betrouw baar gaat nog een bestelling plaatsen ben zeer tevreden over deze mensen

prima kwaliteit

gewooon verder gaan zo