9.6/10
9.6/10
Levertijd producten

Tim Bulters

Hele prettige service. Ondanks dat het een internetbedrijf is, hele persoonlijke benadering en goede hulp.

De ondernemers vertelde dat hij alleen maar oud karton gebruikt als verpakkingsmateriaal: dat haalt hij zelf op bij de andere bedrijven in de straat, dat vind ik heel goed.

Meer lampen met disney print, zoals de Frozen lamp

David K.

Prachtige tuinlantaarnpaal gekocht bij Lamp123.nl. Hele snelle levering en kreeg er nog een mailtje achteraan waar de lantaarnpaal het best zou staan in een tuin. Die is nu prachtig verlicht!

snelle levering en overzichtelijke website

T Weltevreden

Zeer snelle levering voor een leuke prijs. Als ik lampen van A-kwaliteit nodig heb, haal ik ze hier!

Opvallend snel de lampen in huis en ze weten waar ze het over hebben.

Gert

Top lampenwinkel. Goede prijskwaliteitverhouding.

Zeer vriendelijke ondernemer, snelle levering.

Laurens Offerman

Makkelijk te bestellen en goede afterservice!

No nonsense,

Onno

Eerlijke webshop. Snelle levering en bij defecte lamp bij levering werd er direct actie ondernomen! Top dus!

David

Ik had een paar lampen besteld bij Lamp123. Toen ik deze aansloot deden ze het niet. Hierop heb ik Lamp123 gebeld. Ze stuurden meteen iemand langs (naar later bleek de eigenaar). Bleek dat het... Ik had een paar lampen besteld bij Lamp123. Toen ik deze aansloot deden ze het niet. Hierop heb ik Lamp123 gebeld. Ze stuurden meteen iemand langs (naar later bleek de eigenaar). Bleek dat het stopcontact het niet deed (ik ben niet zo technisch helaas). Heeft hij meteen gefikst. Geweldige service van een webshop! Weinig webshops die zo klantgericht te werk gaan!

De producten zijn goedkoper dan elders. En de service is bijna op pijl van een goede fysieke lampenwinkel!

Zo doorgaan!

Roel

Lang levertijd, maar, goed product.

Marieke

Er was een vertraging bij Philips waardoor de lamp iets later geleverd werd. Ik werd hier direct over geïnformeerd per e-mail door Lamp123 en ontving de lamp alsnog binnen 7 werkdagen. Erg tevreden... Er was een vertraging bij Philips waardoor de lamp iets later geleverd werd. Ik werd hier direct over geïnformeerd per e-mail door Lamp123 en ontving de lamp alsnog binnen 7 werkdagen. Erg tevreden dus over Lamp123.

Goede, duidelijke communicatie