9.6/10
9.6/10
Levertijd producten

Maria A.

Meer dan goed!

Jazeker. Bij het monteren van een hanglamp, brak een glaasje. Na telefonisch contact met Martin (medewerker) te hebben gehad, ontving ik tot mijn grote vreugde een nieuw glaasje. Kijk, daar wil ik... Jazeker. Bij het monteren van een hanglamp, brak een glaasje. Na telefonisch contact met Martin (medewerker) te hebben gehad, ontving ik tot mijn grote vreugde een nieuw glaasje. Kijk, daar wil ik nog eens terug komen om te kopen.

Geen verbeterpunten...ga zo door.

Bas

Snelle levering en idd de goedkoopste Artimide leverancier die ik kon vinden op het web. Erg blij met de lamp!

jeroen

Ik had ze gevraagd of ze eventueel wat sneller konden leveren i.vm. Sinterklaas. Precies op tijd de producten geleverd. Grote klasse.

Top website!

Snelle levering en goede klanten service.

Nee.

Na ontvangst van de lamp bleek de lampenkap gedeukt te zijn. Na de melding via de mail is de lamp teruggestuurd en binnen 3 dagen weer een nieuwe in huis. Het contact via de mail loopt goed en met... Na ontvangst van de lamp bleek de lampenkap gedeukt te zijn. Na de melding via de mail is de lamp teruggestuurd en binnen 3 dagen weer een nieuwe in huis. Het contact via de mail loopt goed en met aandacht voor de klant. Super service.

Per ongeluk verkeerde lampen besteld en meteen geannuleerd. Het door mij betaalde bedrag werd dezelfde nog op mijn rekening teruggestort!

Alice Gideonse

Prima service bij beschadiging. En zeer snelle reactie via mail.

Prima service bij beschadiging. En zeer snelle reactie via mail.

Zeer vlotte en nette afwerking

Zeer vlotte en nette afwerking

Geen.

Simon

Goede ervaring

Erg goedkoop en een snelle levering!
Ik koop hier graag weer

Walter Panneflek

Correct in kwaliteit en prijs!

Correct in kwaliteit en prijs!